Comfortabel, energiezuinig, esthetisch en praktisch

Woning - Juni 2017

Maxim  is afkomstig uit Merelbeke en wilde graag in zijn vertrouwde omgeving blijven wonen. Het Durabrik-project in de gemeente wekte zijn interesse. Hij vond nog extra informatie op de website van Durabrik en na een bezoekje aan de kijkwoningen tijdens de opendeurdag was hij volledig overtuigd. Dit zou de nieuwe thuis worden van zijn gezin. 

Ik woon hier dicht bij het centrum en dat is ideaal om boodschappen te doen. Mijn twee kinderen fietsen naar de tennis- en voetbalclub en naar het zwembad van Merelbeke. Ook de scholen zijn in de buurt. We wonen hier dus op een kindvriendelijke locatie. En als ik richting Gent of Antwerpen moet, rijd ik zo de autosnelweg op.

Het huis is echt alles in één: comfortabel, praktisch en energiezuinig. Dat voel ik op het einde van de maand echt in mijn portemonnee. Een vriend en ik hebben zelf ook de handen uit de mouwen gestoken, bijvoorbeeld om laminaat te leggen. Ook de oprit en het terras waren een kolfje naar onze hand. Het was leuk dat ik zelf ook een steentje kon bijdragen aan ons huis.

De living en de keuken vind ik veruit de gezelligste plekjes thuis. Er valt veel licht binnen, dus genieten we van ’s ochtends aan de ontbijttafel tot ’s avonds als we thuiskomen van het zonnetje. De mooie lichtinval maakt ons huis warm en gezellig. Ook aan de buitenkant ben ik heel tevreden over het eindresultaat. De strakke bouwstijl past perfect bij mijn smaak en de kleur van de gevelsteen levert een mooie combinatie op met het padoek hout. Ons nieuwe huis is gewoon praktisch én mooi. Exact wat we wilden.

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine