Willebroek - Dendermondsesteenweg

Vlak bij de watertoren van Willebroek kan je binnenkort centraal én groen wonen in een stijlvol, gloednieuw appartement met tuin. Er komen mooie bomen, paadjes, een wilgenhut voor de kinderen en een table d’amis voor de bewoners. Zo vormt je thuis altijd opnieuw een oase van rust, waar je van geniet op je terras en zodra je buiten stapt.

  • Appartementen tot 3 slaapkamers
  • Unieke parktuin in het centrum van Willebroek
  • 6% btw
  • Energiezuinig door warmtepomp (vanaf E20)
  • Uitstekende ligging
  • Lanceringsactie: Gratis kelderberging

Bijna-energieneutrale woningen Gunstige mobi-score Verlaagd btw tarief 6%


Sara Pollet
Haaike Reygel

Haaike Reygel & Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

Groen wonen in het centrum van Willebroek


Buitenleven op een appartement?

Het kan! Als je de ruimte van een tuin gewoon bent of je de kinderen graag ziet buitenspelen, is de stap naar een appartement niet altijd evident. In residentie De Watertoren hoef je echter niet aan outdoor living in te boeten. Je hebt een mooi zuidoost gericht terras en een tuin waar je als bewoner zo terecht kan om wat te relaxen of een praatje te slaan terwijl de kinderen klauteren en kampje bouwen in de wilgenhut.

Ontdek je appartement


Uitstekende ligging

Je appartement is centraal gelegen en dat is handig voor zowel verplaatsingen naar winkels en scholen dichtbij, als voor woonwerkverkeer naar Brussel, Antwerpen of Mechelen. De kleine verplaatsingen gaan het makkelijkst te voet of met de fiets. Je parkeert je fiets trouwens veilig en droog in de ondergrondse fietsenberging. Moet je iets verder zijn, dan kan je vlot de bus, de trein en binnenkort ook de sneltram nemen of met de auto de A12 op rijden. Die loopt op minder dan één kilometer van je deur. De site van De Watertoren in Willebroek vormt een uitstekende locatie voor een vlotte mobiliteit.


Comfortabele woonplek

Je appartement heeft alles om er een gezellige thuis van te maken voor jou en je gezin. Stijlvolle materialen en moderne technieken voor een aangenaam en duurzaam leefcomfort. De warmtepomp en de zonnepanelen (appartementen 2e en 3e verdieping) hebben een positief effect op je energiefactuur omdat je minder overgeleverd bent aan dure fossiele brandstoffen. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. En natuurlijk een mooi terras voor een lekker ontbijt in het ochtendzonnetje, een deugddoend briesje op warme zomerdagen en een gezellige aperitief met vrienden wanneer de avond valt.

Bekijk de indeling


Het zicht op de prachtige binnentuin en de herkenbare watertoren zijn de kers op de taart van dit project.

Architect Frank Damman van Studio Inarco


Voor nu en voor later

De appartementen van residentie De Watertoren zijn interessant als je op eigen benen gaat staan, een gezinnetje start of van je pensioen wil genieten. Dankzij het sleutel-op-de-deurconcept is alles klaar om erin te trekken. Je hoeft je alleen nog maar met de inrichting bezig te houden. Is dat (nog) niet het plan, dan kan je de appartementen ook zien als een investering voor de toekomst en via huuropbrengsten je pensioenspaarpotje aanvullen. De flats zijn nagenoeg instapklaar en kunnen dus meteen beginnen renderen.

Lees meer over vastgoedinvesteringen met DurabrikNieuws voor jou

Sara Pollet Haaike Reygel

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou