Lichtervelde - Leysafortstraat

Nieuwe fase in verkoop in Lichtervelde.

Comfortwonen, dat is precies hoe je wonen in deze verkaveling kan omschrijven. Met een betaalbaar huis dat past als een cocon, in een rustige buurt vlak bij het centrum. Hier krijgt je gezin zijn eigen, unieke plekje. Nieuw in verkoop: zes halfopen bebouwingen met drie slaapkamers en extra (slaap)ruimte op zolder. Keuze mogelijk uit moderne en klassieke architectuur.

Bij dit woonproject wordt de keuken optioneel aangeboden, deze is dus niet inbegrepen in de prijs.  

 

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomstVincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil vanaf 10. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


Veel variatie qua indeling en prijs

Ieder gezin heeft een eigen identiteit en specifieke woonwensen. Misschien gaan jullie graag op vakantie in eigen tuin en wil je daarom een mooi breed terras en grote ramen waarlangs veel licht binnenvalt. Misschien verwachten jullie vooral genoeg bergruimte dicht bij de keuken en de garage zodat je makkelijk de boodschappen kan uitladen en meteen opbergen. Of misschien is voor jullie een rustige thuiswerkplek een must. In de Leysafortstraat in Lichtervelde kan je uit verschillende woonconcepten dat huis kiezen dat perfect bij jullie past.

Ontdek de woningenHedendaags en betaalbaar wonen

De huizen hebben een strakke, sobere look en binnen vormt licht de basis voor een luchtige en aangename woonbeleving. Elke woning is ontworpen met het oog op hedendaags comfortwonen: betaalbaar en duurzaam. Een uitgebreide afwerking is in de prijs inbegrepen en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je heel lang heel weinig onderhoud hebt.

Rustig wonen vlak bij het centrum

Je woont op 2 minuutjes van het centrum in een rustige verkaveling met weinig verkeer. Winkels, scholen en kinderopvang vind je allemaal in de buurt, net als een hele waaier aan sportfaciliteiten. Afhankelijk van waar je je in de wijk bevindt – aan het pleintje, tegenover de groenzone of in de insteekweg – zie je verschillende straatbeelden. Dat geeft jouw buurt een hedendaagse klasse-uitstraling.


Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou