Moerkerke - Middelburgsesteenweg

Moerkerke, een gezellig dorpje in de West-Vlaamse polders is de charmante locatie voor dit nieuwe project. In de Middelburgsesteenweg vind je er zeven ruime woningen in de gekende landelijke stijl van de omgeving, die voldoen aan alle eisen van elk modern gezin. Je bent er helemaal klaar voor de toekomst.

Nu ook tijdelijke actie: gratis laminaat! 

 

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil vanaf 5. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


Rustig wonen in het charmante Moerkerke


Woningen op maat van jouw gezin

De open en halfopen woningen zijn perfect voor grote gezinnen. De huizen tellen drie slaapkamers. Mocht dat niet voldoende zijn, is er ruimte te over op zolder. Daar kan je tot maar liefst twee extra slaapkamers inrichten. Anderzijds kan de ruimte ook perfect dienst doen als speel-, sport- of ontspanningsruimte. Mooi meegenomen voor samengestelde gezinnen is dat lot 13 daarbovenop ook nog eens twee badkamers heeft. Nooit meer douchestress in de ochtend en ruimte en privacy genoeg om iedereen tevreden te houden.

Ontdek meer


Aangename leefomgeving

In je nieuwe woning in Moerkerke leef je in een charmante, veilige en kindvriendelijke omgeving. De ingang van de verkaveling vind je in de Middelburgsesteenweg. De weg naar je woning is doodlopend met een keerpunt aan het einde van de straat, waardoor er maar een beperkte passage is. Rust gegarandeerd dus! Bovendien staan gezelligheid en groen hier centraal. Er komt een groenplein met natuurlijke speelelementen zoals een wilgentunnel en houten stapblokken, waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.


Centrale en schilderachtige ligging

Je nieuwe woning bevindt zich in een prachtige omgeving, vlak bij de vaart. Tijdens uitgestippelde wandel- en fietstochten kan je eindeloos genieten van de het schilderachtige decor. Ook de dorpskern van Moerkerke is niet ver. Op wandelafstand sta je zo bij de bakker, slager, apotheker, basisschool of het lokale supermarktje. Calorieën verbrand je dan weer in het Sportpark Meuleweg en de kinderen leven zich uit in speeltuinen De Boomgaard en Alma House, op amper enkele minuten stappen.


De woningen zijn ontworpen in een moderne landelijke stijl en de inrichting zorgt voor een aangenaam ruimtegevoel. Centraal in dit project staan de kwaliteit en duurzaamheid.

Architect Kris Baekelandt

Ontdek de buurt

Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou