Wevelgem - Nieuwstraat

In het mooie Leielandschap rond Wevelgem woon je in de buurt van water en groen. 

Beeld je eens in: de rust en de gezelligheid van een begijnhof, maar dan in een modern jasje en vlakbij het centrum. Die sfeer proef je in dit hedendaagse woonerf in Wevelgem. Geen beton in het midden tussen de huizen en de residenties, maar wel een mooie tuin met water en groen. Kortom, deze plek is ideaal voor gezinnen, jonge koppeltjes en mensen die rustig van hun pensioen willen genieten. Jullie kijken allemaal uit op het groene hart van deze buurt waar kinderen spelen, mensen relaxen en buren vrienden worden.

Dankzij het uitgebreide aanbod aan woonoplossingen is een huis of appartement op deze site ook zeer interessant als vastgoedinvestering.

 

Interessante investering Mooie parktuin


Quirijn Pannecoucke

Quirijn Pannecoucke

info@durabrik.be
0800 62 732

Moderne woningen met tuin

Kies je voor een moderne woning met tuin, dan geniet je zowel voor als achter je huis van het groen. De tuinberging en het poortje zijn inbegrepen. Je huis heeft drie of vier slaapkamers en een plat dak, dus nergens schuine wanden. Beneden beschik je over een mooie leefruimte, een aparte keuken en berging. Nog mooi meegenomen: dankzij een E-peil van E20, hou je je energiefactuur maand na maand laag.

De woningen zijn helaas uitverkocht.


Je spaarboekje eerst nog wat aanvullen? Ontdek Rent To Own! 

Zou je graag een nieuwbouwwoning kopen maar wil je eerst nog sparen? Dan is huurkoop of rent to own misschien wat je zoekt. Je hebt de voordelen en flexibiliteit van huren, terwijl je na een huurperiode van 2 of 6 jaar een aankoopoptie op de woning krijgt. Waarom dit een slimme keuze kan zijn ontdek je op onze pagina over huurkoop en rent to own.

Lees hier wanneer Rent To Own een oplossing voor jou is


17 comfortabele appartementen

Geniet je liever van een tuin zonder er in te hoeven werken, dan is een appartement met groot terras en zicht op groen eerder iets voor jou. Er valt door de grote ramen veel natuurlijk licht binnen, wat je living heel ruimtelijk en sfeervol maakt. Ook hier kan je het aantal slaapkamers kiezen. Er zijn namelijk flats met één en met twee kamers en ook een aantal appartementen met extra veel buitenruimte.

Ontdek onze residenties


Architect Filip Cnockaert aan het woord

“Deze verkaveling nestelt zich in de bestaande bebouwing dicht bij het centrum en alle faciliteiten. Met een goede mix van huizen en appartementen neemt de buurt de vorm aan van een modern woonerf waar zowel singles als gezinnen met of zonder kinderen zich thuisvoelen. De gemeenschappelijke open groene ruimte met bomen, grassen, hagen en een wadi waar het regenwater wordt opgevangen, zorgt voor verbondenheid tussen de bewoners.


Veiligheid voor alles

Op deze site voelt jong en oud zich veilig. Binnen in de woningen installeren we CO-sensoren die het geurloze, maar levensgevaarlijke koolstofmonoxide opsporen voor jij er last van kan krijgen.

Buiten staan de auto’s op een centrale parkeerpocket en er is geen doorgaand verkeer. Zo is buitenspelen kinderspel en krijgen wandelaars en fietsers alle ruimte.

Je woont hier trouwens op maar twee minuutjes rijden van het centrum van Wevelgem en een school en crèche zijn ook in de buurt. Je kan dus makkelijk overal met de fiets naartoe.


Een rendabele investering in Wevelgem

Wonen in het groen. Wie zou dat nu niet willen? Dit maak het woonproject in Wevelgem dan ook uitermate geschikt voor toekomstige huurders. Daarnaast ligt je opbrengsteigendom nog eens op een boogscheut van de oprit van de E403. 

Meer info

Ons aanbod in

Wevelgem - Nieuwstraat
Verkocht

Woningen

  • 3 en 4 slaapkamers
  • Zonnepanelen
  • Zeer zuinig energiepeil E20
Helaas, de woningen zijn uitverkocht.

Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Quirijn Pannecoucke

Hebben we jouw interesse gewekt?