Beernem - Vaart-Noord

Centraal wonen op een prachtige locatie tussen het groen en met zicht op de vaart? In dit nieuwe project in Vaart-Noord in Beernem kan het. De twaalf moderne woningen bieden voor ieder wat wils en zijn functioneel ingericht met het oog op ruimte, comfort en leefkwaliteit. Hier vind je vast en zeker de thuis van je dromen

Energiezuinige woning Verlaagd btw tarief 6% Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Vincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Wonen tussen het groen in Beernem


De twaalf woningen in dit project zijn in een moderne architectuur opgetrokken en hebben alles in huis wat een hedendaags gezin nodig heeft. Elke woning heeft drie of vier slaapkamers. De huizen met een hellend dak hebben een ruime zolder, waar je probleemloos een extra slaapkamer inricht. Alle ruimtes in huis zijn functioneel ingedeeld, de leefkwaliteit en het comfort van de bewoners staat centraal. De open leefruimte op het gelijkvloers kijkt uit op de tuin. Je auto kan je kwijt in de garage of de carport. Op de oprit is er steeds plaats voor een tweede wagen. De loten met carport hebben bovendien een handige tuinberging.


Om de rust en de gezelligheid van de buurt te reflecteren, hebben de woningen een moderne stijl, warmte kleurtinten en duurzame materialen.

Claeys Architecten


Energiezuinig wonen maakt je klaar voor de toekomst

Je nieuwe woning is het neusje van de zalm op vlak van energiezuinigheid. Dankzij een uitstekende isolatie van de buitenschil, een slim ventilatiesysteem, vloerverwarming en zonnepanelen haalt je huis een knap energieprestatiepeil lager dan E10. Dat is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je krijgt grip op je energiefactuur en je hoeft vijf jaar geen onroerende voorheffing te betalen.

Ontdek onze energiezuinige manier van bouwen


Prachtige ligging met zicht op de vaart

De prachtige locatie is zonder twijfel de grootste troef van dit project. Je leeft hier tussen het groen met zicht op de vaart. Op de verkaveling wordt een grote groenzone ingericht met een wilgentunnel, insectenhotel, stapblokken en een wadi die het overtollig regenwater opvangt. Je straat is doodlopend, waardoor je geen last hebt van doorgaand verkeer. Zo wordt er een autoluwe, veilige en kindvriendelijke leefomgeving gecreëerd.

Lees meer over je omgeving


Ons aanbod in

Beernem - Vaart-Noord
Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou