Beernem - Vaart-Noord

Centraal wonen op een prachtige locatie tussen het groen en met zicht op de vaart? In dit nieuwe project in Vaart-Noord in Beernem kan het. De twaalf moderne woningen bieden voor ieder wat wils en zijn functioneel ingericht met het oog op ruimte, comfort en leefkwaliteit. Hier vind je vast en zeker de thuis van je dromen

Bijna-energieneutrale woningen Verlaagd btw tarief 6% Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Vincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Bespaar tot €550 per maand op je energiefactuur

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil van max. 8. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 

Bereken jouw persoonlijk voordeel


Wonen tussen het groen in Beernem


De twaalf woningen in dit project zijn in een moderne architectuur opgetrokken en hebben alles in huis wat een hedendaags gezin nodig heeft. Elke woning heeft drie of vier slaapkamers. De huizen met een hellend dak hebben een ruime zolder, waar je probleemloos een extra slaapkamer inricht. Alle ruimtes in huis zijn functioneel ingedeeld, de leefkwaliteit en het comfort van de bewoners staat centraal. De open leefruimte op het gelijkvloers kijkt uit op de tuin. Je auto kan je kwijt in de garage of de carport. Op de oprit is er steeds plaats voor een tweede wagen. De loten met carport hebben bovendien een handige tuinberging.


Om de rust en de gezelligheid van de buurt te reflecteren, hebben de woningen een moderne stijl, warmte kleurtinten en duurzame materialen.

Claeys Architecten


Prachtige ligging met zicht op de vaart

De prachtige locatie is zonder twijfel de grootste troef van dit project. Je leeft hier tussen het groen met zicht op de vaart. Op de verkaveling wordt een grote groenzone ingericht met een wilgentunnel, insectenhotel, stapblokken en een wadi die het overtollig regenwater opvangt. Je straat is doodlopend, waardoor je geen last hebt van doorgaand verkeer. Zo wordt er een autoluwe, veilige en kindvriendelijke leefomgeving gecreëerd.

Lees meer over je omgeving


Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?