Lichtervelde - Leysafortstraat

Comfortwonen, dat is precies hoe je wonen in deze verkaveling kan omschrijven. Met een betaalbaar huis dat past als een cocon, in een rustige buurt vlak bij het centrum. Hier krijgt je gezin zijn eigen, unieke plekje.

  • open, halfopen en gesloten woningen
  • moderne architectuur
  • 3 of 4 slaapkamers
  • zonnepanelen inbegrepen
  • garage of carport
  • autoluwe verkaveling
  • tien minuutjes tot de E403

Bij dit woonproject wordt de keuken optioneel aangeboden, deze is dus niet inbegrepen in de prijs.  

Energiezuinige woning


Vincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
09 280 60 60

Veel variatie qua indeling en prijs

Ieder gezin heeft een eigen identiteit en specifieke woonwensen. Misschien gaan jullie graag op vakantie in eigen tuin en wil je daarom een mooi breed terras en grote ramen waarlangs veel licht binnenvalt. Misschien verwachten jullie vooral genoeg bergruimte dicht bij de keuken en de garage zodat je makkelijk de boodschappen kan uitladen en meteen opbergen. Of misschien is voor jullie een rustige thuiswerkplek een must. In de Leysafortstraat in Lichtervelde kan je uit verschillende woonconcepten dat huis kiezen dat perfect bij jullie past.

Ontdek de woningen


In dit mooie woonproject willen we elke woning en ieder gezin een eigen identiteit geven in de verkaveling.

Architect Jo Vaneeckhout


Hedendaags en betaalbaar wonen

De huizen hebben een strakke, sobere look en binnen vormt licht de basis voor een luchtige en aangename woonbeleving. Elke woning is ontworpen met het oog op hedendaags comfortwonen: betaalbaar en duurzaam. Een uitgebreide afwerking is in de prijs inbegrepen en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je heel lang heel weinig onderhoud hebt.


Rustig wonen vlak bij het centrum

Je woont op 2 minuutjes van het centrum in een rustige verkaveling met weinig verkeer. Winkels, scholen en kinderopvang vind je allemaal in de buurt, net als een hele waaier aan sportfaciliteiten. Afhankelijk van waar je je in de wijk bevindt – aan het pleintje, tegenover de groenzone of in de insteekweg – zie je verschillende straatbeelden. Dat geeft jouw buurt een hedendaagse klasse-uitstraling.

Meer weten over de buurt

Ons aanbod Lichtervelde - Leysafortstraat

Ontdek de buurt


Nieuws over dit project

Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou