Berendrecht - Frederik-Hendrikstraat - Hagelberg

Relaxen in de polders én meesurfen op de bedrijvigheid van een wereldhaven en ’t Stad. Het kan perfect in je nieuw huis of appartement in Berendrecht. Je woont aan een park, in een rustige buurt met weinig auto’s in het straatbeeld. Gewoon te voet of met de fiets naar school, de winkel of het dienstencentrum? Perfect mogelijk. En je bevindt je ook vlak bij de A12 en de E34.

 

Energiezuinige woning Mooie parktuin


Peter Patteet

Peter Patteet

info@durabrik.be
0800 62 732

Iedereen thuis in Berendrecht - Project Hagelberg

Wonen op een zalig groene site

Hier voelt letterlijk jong en oud zich thuis. Zeker met het prachtige zicht dat je hebt op de ongeveer één hectare grote tuin.

Het hele domein is bovendien autovrij want de woningen hebben een carport of garage en de bezoekers wordt vriendelijk gevraagd om hun auto op de buurtparking achter te laten. Zo kunnen de bewoners helemaal veilig en ongestoord genieten van hun prachtige tuin met bloemenweide, bankjes, schaduwrijke plekjes en speeltuigen voor de kinderen.


Wonen op veel manieren

Op deze site in Berendrecht kan je wonen in een halfopen of een gesloten bebouwing.

Een deel van de huizen heeft boven drie slaapkamers onder een plat dak ‒ geen verloren hoekjes dus. Enkele andere woningen beschikken op de eerste verdieping over drie slaapkamers en daarboven – onder het lessenaarsdak – is er nog een vierde slaapkamer die je ook als bureau of speelruimte kan gebruiken.

Meer over de huizen


We hebben de woningen zo uitgewerkt dat de bewoners maximaal kunnen genieten van het groene centrale plein naast hun huis.

Johny Cottreel - Architect


Ons aanbod in

Berendrecht - Frederik-Hendrikstraat - Hagelberg

Nieuws voor jou

Peter Patteet

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou