Muizen - Lotelingstraat

Uniek aan dit woonconcept is de combinatie van woningen en appartementen die gestapeld worden gebouwd. Zo creëren we een optimale wooncapaciteit op een beperkte oppervlakte.

Op de site in de Lotelingstraat vind je een mooi voorbeeld van vernieuwend wonen. De appartementen zijn gebouwd bovenop de huizen. Het voordeel is dat je zo op de site genoeg plek overhoudt voor groen waar iedereen van kan genieten. Kies je voor een huis met een zonnige tuin en daarachter nog meer groen? Of ga je voor een appartement met een leuk terras om te relaxen én een mooi uitzicht op groen waar je zelf niets hoeft voor te doen.

Dankzij deze slimme, compacte manier van bouwen biedt deze site zowel singles als jonge koppels een aantrekkelijke leefomgeving met alles erop en eraan.

Interessante investering Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomstHaaike Reygel

Haaike Reygel

info@durabrik.be
0800 62 732


De combinatie van gezinswoningen en eenkamerappartementen maakt dit project heel geschikt voor zowel singles als jonge gezinnen.

Jos Serneels - architecte


Warme, hedendaagse inrichting

De zachte kleuren in de gevels geven de woningen en appartementen een hedendaagse, warme toets. De huizen zijn afgewerkt met baksteen in lichtbruine tinten en pvc-ramen in warmgrijs. De verdiepingen krijgen een lichte crepi op de gevel.

Bekijk de huizen


Optimale wooncapaciteit

In een huis op deze site beschik je over drie slaapkamers, de appartementen hebben er elk één. Ideaal als je niet zo van poetsen en tuinieren houdt of er gewoon weinig tijd voor hebt.

Sowieso heeft je woning altijd een gerieflijke indeling en veel natuurlijk licht dat langs de grote ramen naar binnen valt.

 


Gunstige Mobi-score

In de Lotelingstraat woon je tussen de Leuvense Vaart en de Leuvensesteenweg. Je kan dus met de fiets langs het water naar Mechelen, of met de auto, de bus of de trein. Op een minuutje sta je aan het station in Muizen.

Via de Mechelse ring rij je ook vlot de E19 op richting Antwerpen of Brussel. In de buurt van je woning vind je slagers, bakkers en supermarkten waar je met de fiets gauw een boodschap kan doen.

En zelfs voor een bezoekje aan Plankendael of de domeinen van Hofstade en De Nekker heb je je auto niet nodig. Je kan in de buurt ten slotte ook heerlijk fietsen langs de Leuvense Vaart of de Dijle en eindeloos wandelen in het Mechels Broek.


Kom ook eens een bezoekje brengen in onze kijkwoning!


Verken je nieuwe buurt

Op een ontspannen manier je toekomstige buurt ontdekken? We stippelden voor jou een leuke fiets- en wandelroute uit. 

Download de route

Ons aanbod in

Muizen - Lotelingstraat

Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Haaike Reygel

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou