Jouw totaalaannemer voor jouw huis op jouw grond

Durabrik is een totaalaannemer die je van begin tot eind helpt om zo onbekommerd mogelijk te bouwen. Je maakt een selectie uit onze woningen en zal zien dat het ontwerp opvallend goed aansluit bij wat je in gedachten had.

Je kiest:

  • een open, halfopen of gesloten bebouwing
  • een landelijke of moderne architectuur
  • het aantal slaapkamers
  • met of zonder garage

Op basis van deze keuzes maak je een selectie uit onze typewoningen. Je zal zien dat het ontwerp opvallend goed aansluit bij wat je in gedachten had. Onze typeplannen bundelen namelijk alle oplossingen waarvan we uit ervaring weten dat mensen ze belangrijk vinden. In het gekozen ontwerp zijn geen aanpassingen aan de buitenkant of specifieke afwerkingsmaterialen mogelijk. De oppervlakte van de woning wordt afgestemd op jouw wensen en jouw perceel. De binnenkant kan je volledig op maat kiezen.

Wil je ook in de architectuur en afwerkingsmaterialen je eigen accenten kunnen leggen?

Bij ons zusterbedrijf Victor kan alles op maat en vertrek je van een blanco blad.


Doortastend bouwen in slechts 8 stappen

Met ons 8-stappenplan kunnen we snel schakelen. We ontzorgen en begeleiden je tot het resultaat er staat.

Stap 1 – Aangename kennismaking

Je vertelt ons over jouw wensen en verwachtingen. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, bekijken we samen onze typeplannen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bekijk alvast onze typeplannen.

Stap 2 - Ideeën krijgen vorm

Op basis van jouw keuze presenteren we jou een plan en krijg je een richtbudget.

Stap 3 – Studieovereenkomst

We sluiten een studieovereenkomst af voor het onderzoek dat we uitvoeren ter voorbereiding van jouw bouwproject.

Stap 4 - Definitief plan en budget

Onze architect heeft het ontwerp dat je gekozen hebt, afgestemd op jouw grond. We stellen jou het definitieve plan en budget voor en bespreken de uitvoeringstermijn. Prijs en timing liggen vast.

Stap 5 – Interieurkeuze

Jij mag bij onze vaste partners alle materialen voor het interieur gaan kiezen. Onze interieuradviseurs begeleiden je graag, zodat wij je huis ook binnenin helemaal kunnen afwerken volgens jouw wensen. Ga alvast eens langs in onze kijkwoningen voor extra inspiratie.

Stap 6 - Uitvoering

Onze vakmannen gaan van start met de ruwbouw en de technieken. Onze projectleider volgt de werken goed op zodat we onze afspraken kunnen waarmaken.

Stap 7 - Oplevering

Je krijgt de sleutels van je huis overhandigd bij de voorlopige oplevering. We bekijken samen welke kleine zaken er nog moeten worden aangepakt en die brengen we voor jou in orde.

Stap 8 – Service & garantie

Ook na de definitieve oplevering kan je op ons blijven rekenen. Onze onderhoudstips verlengen de levensduur van je woning. Bovendien geniet je ook de garantie van onze 10-jarige aansprakelijkheid.

Heb je nog andere vragen over bouwen op jouw grond met Durabrik?

Contacteer ons vrijblijvend