Voor wie?

Heb je een eigen grond, maar geen kennis of ervaring in de bouw? Dan zit je bij Durabrik aan het juiste adres voor een energiezuinige nieuwbouw op basis van een vast ontwerp. Wil je volledig je eigen accenten kunnen leggen? Bij ons zusterbedrijf Victor vertrek je voor de bouw van je woning van een blanco blad. Is het jouw bedoeling om de woning op jouw grond te laten renderen als opbrengsteigendom, dan begeleiden de collega's van Durabrik Invest je van a tot z bij je vastgoedinvestering.

Contacteer ons

Wat bieden we jou?

We helpen jou om van begin tot eind zo onbekommerd mogelijk te bouwen.

Ervaring

Durabrik bouwt al meer dan een halve eeuw huizen waar mensen zich 100% thuis voelen. We weten hoe belangrijk dat is. Daarom besteden we veel zorg aan kwaliteit en een persoonlijke begeleiding. Dankzij een strakke coördinatie en ons betrouwbaar netwerk van uitstekende vakmannen loopt het bouwproces zo vlot als mogelijk.

Service

Met één vast aanspreekpunt per bouwfase ontzorgen we je in elke stap van het proces: voorbereiding, bouw, opvolging en administratie. Je hoeft ook niet wakker te liggen van budget en timing. Die liggen vast zodat jij op beide oren kan slapen.

Kwaliteit

Je kan rekenen op kwaliteit: in onze begeleiding, onze materialen, ons werk en dat van onze partners. Die partners selecteren we trouwens heel zorgvuldig op basis van hun knowhow en klantvriendelijkheid. We willen namelijk dat je in hun showrooms waar je de materialen gaat kiezen, even goed en hartelijk geholpen wordt als bij ons.

Energiezuinig comfort

De recentste energienormen? Die passen wij in jouw woning standaard toe. Meer nog: we denken ver vooruit en bouwen zelfs woningen die nu al aan de wet van 2050 voldoen. Zo kunnen we jou een future proof nulenergiewoning aanbieden waarmee je fors bespaart op je woonkost en alleen maar wint op comfort. Innovatie waar onze klanten beter van worden. Dat is onze drijfveer.


Ontdek onze werkregio & kijkwoningen


Ontdek hoe je woning op maat eruit kan zien

Kies je bouwstijl, het type bebouwing en het aantal slaapkamers dat je nodig hebt. En je ziet meteen wat de mogelijkheden zijn voor jouw toekomstige woonst.

Ontdek onze inspiratiecatalogus


Vraag hier je brochure aan

Benieuwd hoe we jouw bouwtraject aanpakken?

Vraag hier je brochure aan

Heb je nog andere vragen over bouwen op jouw grond met Durabrik?

Contacteer ons vrijblijvend