Laadpalen in Berendrecht, Beveren-Leie en Roeselare

Duurzaamheid

Steeds meer mensen rijden hybride of elektrisch, of overwegen dit milieuvriendelijk alternatief voor hun volgende wagen. Een van de grote struikelblokken blijft evenwel de onzekerheid over het al dan niet vlot kunnen opladen van de batterij.

elektrische-laadpaal-muurbevestiging

Durabrik zorgt voor een future proof oplossing die elektrisch rijden makkelijk maakt. In onze nieuwe woonprojecten in Roeselare, Beveren-Leie en Berendrecht plaatsen we een laadpaal aan de publieke parkeerpocket. Zo houdt niets de bewoners nog tegen om te kiezen voor milieuvriendelijke mobiliteit. 

Elektrisch of hybride rijden is zeker het overwegen waard. Voor het milieu wordt het hoog tijd dat we naar een mobiliteit zonder fossiele brandstoffen overstappen. En ook fiscaal zijn elektrische wagens interessant. Durabrik denkt duurzaam en zorgt ervoor dat milieuvriendelijk rijden in de praktijk heel erg comfortabel wordt.

Graag ook gebruik maken van laadpalen?

Ben je op zoek naar een nieuwbouw woning en wil je graag ook genieten van het gemak van een laadpaal? Ontdek onze projecten in Berendrecht, Beveren-Leie of Roeselare. Misschien vind je hier wel je toekomstige nieuwe thuis!

Dit vind je vast ook interessant!