Dilbeek - Assestraat

Op een mooie locatie in de groene rand rond Brussel woon je rustig en op wandel- en fietsafstand van lokale handelaars, scholen, de bus en het station. Je energiezuinige woning is functioneel ingedeeld met het oog op comfort en ruimte. Jouw leefkwaliteit staat hier binnen én buiten centraal. Je nieuwe woning is de perfecte uitvalsbasis voor woon-werkverkeer naar Brussel, want de E40 is vlakbij. Tegelijk woon je ver weg van alle drukte, in een groene en gezellige buurt. Het is de plek bij uitstek om te vertrekken op prachtige wandel- en fietstochten door het Pajottenland. Hier vind je natuur, cultuur en ontspanning vlak bij de deur.

 

Bijna-energieneutrale woningen Verlaagd btw tarief 6% Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Sara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
0800 62 732

energiezuinige-nieuwbouwwoning

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil van max. 3. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


nieuwbouw-interieur-dilbeek

Modern wonen

Dankzij de grote ramen en open ruimtes, baadt het interieur van je nieuwe thuis in het natuurlijk licht. Dankzij de energiezuinigheid en functionele indelingen woon je hier bijzonder comfortabel en aangenaam. Aan alles werd gedacht: een fietsberging, thuiswerkplek, ruime zolder én een grote tuin. Daar kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven, terwijl jij zalig geniet van een lekker aperitief. In je nieuwe woning in de Assestraat kom je gegarandeerd tot rust.

Lees meer over je huis


Elke woning heeft zijn eigenheid, maar past toch mooi in het visuele totaalplaatje.

A2S Architecten


Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?