Dilbeek - Assestraat


Modern wonen in nieuwbouwproject in Dilbeek

In Dilbeek leef je weg van alle drukte, middenin een groene buurt. Tegelijkertijd ligt de Pajotse gemeente comfortabel dicht bij de hoofdstad. De gezellige verkaveling met 6 moderne en uiterst energiezuinige woningen biedt aantrekkelijke woonmogelijkheden voor elk gezin. Benieuwd naar dit woonproject?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en krijg de komende maanden als eerste via e-mail:

  • meer info over de verkaveling
  • de eerste beelden
  • de datum waarop deze woningen in verkoop komen
  • de prijslijst, het lastenboek en de brochure
Schrijf je in

Groene en gezellige buurt

Dilbeek ligt op een boogscheut van de E40 en de E19, ideaal voor woon-werkverkeer. Toch is het er verrassend groen en rustig. Na een drukke werkdag word je hier volledig zen in de gezellige verkaveling in de Assestraat. In en rond je nieuwe buurt zijn er groene plekjes waar je een babbeltje met de buren kan slaan en waar de kinderen naar hartenlust ravotten.

Zes comfortabele nieuwbouwwoningen in hedendaagse architectuur

Je woning telt drie slaapkamers en laat je voor de rest veel ruimte en mogelijkheden voor een inrichting op maat van je gezin. Ga jij voor een huis met een plat dak? Of vind je een ruime zolder wel handig voor een extra slaapkamer of bureau? Kies je een garage of een carport? Een kleinere of grotere tuin? De oprit, een handige tuinberging en het terras zijn inbegrepen, zodat je je zowel binnen als buiten snel thuis voelt in je nieuwe huis.

Energiezuinig wonen

Je huis is het neusje van de zalm als het op energiezuinigheid aankomt. Dankzij de warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, uitstekende isolatie en ventilatie heeft je nieuwe woning een E-peil van E10 of lager. Zo draag je je steentje bij aan het milieu, hoef je vijf jaar geen onroerende voorheffing te betalen en houd je je energiefactuur onder controle. In Dilbeek ga je dus een groene toekomst tegemoet!

Ook interessant voor jou