Nieuwstraat

Nieuwstraat, 8560 Wevelgem

Het tweeslaapkamerappartement op de eerste verdieping van ons project Residentie De Tuinderij 1 in Wevelgem is door interieuradviseur Zita ingericht als kijkappartement. “Ik heb gekozen voor een strak en hedendaags interieur. Dat matcht perfect bij de look en feel van het project!” Lees snel verder en laat je inspireren.

Een plek om tot rust te komen

Residentie De Tuinderij ligt erg rustig. Er is geen doorgaand verkeer, maar toch woon je erg dicht bij alle uitvalswegen. Het is echt een plek om tot rust te komen. “En dat is precies wat ik ook wilde bereiken met de interieurinrichting.”

Neutrale basiskleuren

De basiskleuren van dit interieur zijn grijs, wit en zwart. “Ik heb bewust voor neutrale kleuren gekozen, zodat je gemakkelijk met leuke kleurelementen kan spelen. De muren, keuken en kasten zijn dus in het wit, de vloertegels hebben een lichtgrijze kleur en voor het kraanwerk, de verlichting en glazen deur ben ik voor zwart gegaan.”

Blauwe accenten trekken de aandacht

“Als accentkleur heb ik doorheen het appartement met blauw gewerkt. Dankzij de neutrale meubels komt die kleur nog mooier uit en zorgt ze voor een sprankeling in elke ruimte. In de keuken en de badkamer zijn er azuurblauwe tegels. De woonkamer krijgt dan weer een luxueuze touch dankzij de blauwe accentmuur met behangpapier van Arte.”

Unieke kasten op maat

Aan de woonkamer is een grote berging, zodat je geen rommel in de living hebt. “Je krijgt een heel cleane ruimte en kan je aandacht naar de unieke interieurstukken laten gaan in plaats van naar rondslingerende spullen. Voor de vestiairekast, de dressing en het tv-meubel heb ik met onze maatwerkpartner Ebenti gewerkt. Samen hebben we duurzame, praktische meubels op maat ontworpen die perfect bij de ruimtes passen. Ze bieden allemaal veel opbergmogelijkheden. En da’s altijd handig!”

Mooi, fris geheel

“In de master bedroom ben ik voluit voor rust gegaan. Zachte kleuren staan er centraal, zodat je er volledig kan ontspannen na een drukke dag. Ook hier hebben we voor een speciaal behangpapier gekozen dat een luxueus effect geeft.” De tweede slaapkamer is als bureauruimte ingericht. Ook hier zie je het blauw terugkomen. Door doorheen het appartement met dezelfde kleuren en materialen te werken, is het een mooi, fris geheel geworden!

Terras van 70 m² geeft zalig vakantiegevoel

Dé eyecatcher van dit project is ongetwijfeld het leefterras van maar liefst 70 m². “Ik heb er een grote eettafel en lounge gezet, zodat je er heerlijk kan ontspannen. Als ik er zelf zou wonen, zou ik het omtoveren tot een enorme urban jungle: een eigen oase van groen en rust.”

Het terras geeft je een echt vakantiegevoel, dat door de grote ramen zo naar binnen waait. “Over mijn favoriete ruimte in huis hoef ik dan ook niet lang na te denken. De combinatie van de natuurlijke lichtinval, het grote terras en de leuke kleuraccenten maakt de leefruimte echt een fantastische plek om te zijn.”

Wil je deze kijkwoning graag bezichtigen?


Nieuwstraat, 8560 Wevelgem

Kom langs en ontdek alle troeven