Legeweg

Legeweg, 8490 Varsenare

Kijkwoning Varsenare verkocht

Deze ruime, klassieke woning heeft een volledig aangelegde zuidgerichte tuin. Op het gelijkvloers vind je een garage met 2 bergingen, een hoogstaande, ingerichte open keuken en een mooie living met een parketvloer. De inkom met vestiaire geeft je toegang tot het toilet. Het eerste verdiep heeft 1 ruime kamer met ingemaakte kasten en 2 ruime kinderkamers. De volledig ingerichte badkamer, het aparte toilet en de berging maken deze verdieping compleet. Via een open bureauhoekje komt je met een 2e trap op de zolderverdieping. Deze grote ruimte is volledig ingericht en kan dienen als bureau/hobbyruimte. De woning is volledig geschilderd, voorzien van domotica, verlichting en zelfs gemeubeld. De kijkwoning heeft zeer laag E-peil dankzij een uitstekende isolatie, ventilatie D, vloerverwarming en een warmtepomp. De afwerking is zeer compleet en tijdloos. 

Door raakvlakken te zoeken tussen de omgeving en de architectuur beslisten we al gauw om het landelijke karakter van Varsenare naar binnen te trekken. Maar de knipoog naar de toekomst mocht zeker niet ontbreken. Interieuradviseur Soetkin toont je in deze video hoe ze de kijkwoning heeft ingericht.

Het kleurenpalet van de woning zie je in één oogopslag als je de woning binnenstapt. Het retrotegeltje in de hal heeft de perfecte kleurenwaaier. De lichtroze muur in de leefruimte geeft de nodige diepte. De blauwe wand in de hoofdslaapkamer straalt klasse en rust uit. Door de trap in de donkerbruine kleur te vernissen, trekken we het landelijke karakter door naar boven.

De parketvloer in de leefruimte, de bleke zanderige tinten in de vloeren en de leefkeuken met een donkerbruine houtstructuren achterwand geven een warme sfeer. Een houten ovalen tafel, naturellinnen zetel, wollig tapijt en gordijnen zorgen voor extra gezelligheid. De kinderkamers zijn ruim, licht en speels met hier en daar een kleurrijk accent.

Tegelijk is deze woning ook volledig future proof doordat we een aantal nieuwe technologieën van hernieuwbare energie hebben voorzien zoals zonnepanelen, een warmtepomp en een laadpaal.  Daardoor heeft deze woning een energiepeil nul !

Zo zie je maar dat nieuwe technologieën perfect hand in hand kunnen gaan met de gezelligheid van het landelijke karakter in de woning: a perfect match!

Getest

Op eigen benen staan in Varsenare

Lauren en Jonas, een jong koppel uit Gistel en Varsenare wonen sinds kort in hun nieuwe woning in Varsenare. Haar ouders kochten het huis als investering, zij gaan het samen van hen huren. “Samenwonen was de logische volgende stap in onze relatie. Dit wordt ons eerste eigen stekje, de plek waar we samen volledig tot rust kunnen komen. We kijken er enorm hard naar uit om op eigen benen te staan.”

Lees hun ervaring

Wil je deze kijkwoning graag bezichtigen?


Legeweg 72, 8490 Varsenare

Kom langs en ontdek alle troeven