Legeweg

Legeweg, 8490 Varsenare

Door raakvlakken te zoeken tussen de omgeving en de architectuur beslisten we al gauw om het landelijke karakter van Varsenare naar binnen te trekken. Maar de knipoog naar de toekomst mocht zeker niet ontbreken. Interieuradviseur Soetkin toont je in deze video hoe ze de kijkwoning heeft ingericht.

Het kleurenpalet van de woning zie je in één oogopslag als je de woning binnenstapt. Het retrotegeltje in de hal heeft de perfecte kleurenwaaier. De lichtroze muur in de leefruimte geeft de nodige diepte. De blauwe wand in de hoofdslaapkamer straalt klasse en rust uit. Door de trap in de donkerbruine kleur te vernissen, trekken we het landelijke karakter door naar boven.

De parketvloer in de leefruimte, de bleke zanderige tinten in de vloeren en de leefkeuken met een donkerbruine houtstructuren achterwand geven een warme sfeer. Een houten ovalen tafel, naturellinnen zetel, wollig tapijt en gordijnen zorgen voor extra gezelligheid. De kinderkamers zijn ruim, licht en speels met hier en daar een kleurrijk accent.

Tegelijk is deze woning ook volledig future proof doordat we een aantal nieuwe technologieën van hernieuwbare energie hebben voorzien zoals zonnepanelen, een warmtepomp en een laadpaal.  Daardoor heeft deze woning een energiepeil nul !

Zo zie je maar dat nieuwe technologieën perfect hand in hand kunnen gaan met de gezelligheid van het landelijke karakter in de woning: a perfect match!

 

Wil je zelf deze kijkwoning vanop afstand binnenwandelen? Dat kan!

Maak een virtuele wandeling en ontdek alle troeven van deze hedendaagse woning.

 

GPS: Varsenare, Legeweg ter hoogte van huisnr. 72. 

Op de hoek van de Legeweg en de Popstaelstraat. 

Download plannen kijkwoning

Getest

Op eigen benen staan in Varsenare

Lauren en Jonas, een jong koppel uit Gistel en Varsenare wonen sinds kort in hun nieuwe woning in Varsenare. Haar ouders kochten het huis als investering, zij gaan het samen van hen huren. “Samenwonen was de logische volgende stap in onze relatie. Dit wordt ons eerste eigen stekje, de plek waar we samen volledig tot rust kunnen komen. We kijken er enorm hard naar uit om op eigen benen te staan.”

Lees hun ervaring

Wil je deze kijkwoning graag bezichtigen?


Open kijkdagen

Legeweg 72, 8490 Varsenare

Bekijk deze projecten

Kom langs en ontdek alle troeven