Opbrengsteigendom bouwen met Durabrik Invest

U bent eigenaar van een slooppand of bouwgrond en u heeft de middelen om er een opbrengsteigendom op te zetten. Vertaal zonder moeite dat potentieel in rendement, dankzij de professionele aanpak van Durabrik Invest. Wij bouwen op uw grond en met uw middelen de opbrengsteigendom die u voor ogen hebt. Samen met u ontwikkelen we het concept dat u het gewenste rendement oplevert. We ontzorgen u daarbij van a tot z. U verhuurt de woningen met een mooi rendement.

Contacteer ons voor vrijblijvend advies


De voordelen van het bouwen van een opbrengsteigendom met Durabrik


Raad en daad

Ons team heeft heel wat ervaring met de ontwikkeling van gronden en de bouw van investeringsvastgoed. We loodsen u door alle administratieve formaliteiten. We ontwikkelen het concept samen met de architect en u krijgt ook financieel, juridisch en technisch advies. Bij onverwachte of complexe situaties, zoals bodemverontreiniging of archeologisch onderzoek, kan u op onze expertise rekenen.

Professionele aanpak gebaseerd op een grondige voorstudie

Een eigendom ontwikkelen betekent een grote stap voor u. Daar gaan wij discreet en respectvol mee om. Hoe? Door u degelijk te adviseren en de hele ontwikkeling correct en professioneel aan te pakken. Daarom starten wij graag aan de hand van een gedegen voorstudie. Zo zorgen we voor een perfecte voorbereiding van uw project en optimaliseren we de energietechnieken, stabiliteit, bouwplannen, verwarming, het E – peil en de sanitaire installatie. 


Mooie toekomst voor uw eigendom

Uw eigendom krijgt een mooie nieuwe invulling, met woningen of residenties die in harmonie zijn met de omgeving en een positieve uitstraling hebben op de buurt. Een mooi huurrendement is het resultaat.

Maak hier uw afspraak


appartementen-opbrengsteigendom

Wij zorgen voor een optimaal rendement

  • Vastgoed met meerwaarde
  • Huurdersmagneet
  • Eigen verhuur- en beheerdienst
  • Complete ontzorging

Familie De Buck bouwde een opbrengsteigendom met Durabrik Invest