Durabrik Invest ontwikkelt jouw grond

Opbrengsteigendom bouwen met Durabrik Invest

Je bent eigenaar van een slooppand of bouwgrond en je hebt de middelen om er een opbrengsteigendom op te zetten. Vertaal zonder moeite dat potentieel in rendement, dankzij de professionele aanpak van Durabrik Invest. Wij bouwen op jouw grond en met jouw middelen de opbrengsteigendom die jij voor ogen hebt. Samen met jou ontwikkelen we het concept dat jou het gewenste rendement oplevert. We ontzorgen je daarbij van a tot z. Jij verhuurt de woningen met een mooi rendement.

Contacteer Stephan voor vrijblijvend advies


De voordelen van het bouwen van een opbrengsteigendom met Durabrik


Raad en daad

Ons team heeft heel wat ervaring met de ontwikkeling van gronden en de bouw van investeringsvastgoed. We loodsen je door alle administratieve formaliteiten. We ontwikkelen het concept samen met de architect en je krijgt ook financieel, juridisch en technisch advies. Bij onverwachte of complexe situaties, zoals bodemverontreiniging of archeologisch onderzoek, kan je op onze expertise rekenen.

Professionele aanpak gebaseerd op een grondige voorstudie

Een eigendom ontwikkelen betekent een grote stap voor jou. Daar gaan wij discreet en respectvol mee om. Hoe? Door je degelijk te adviseren en de hele ontwikkeling correct en professioneel aan te pakken. Daarom starten wij graag aan de hand van een gedegen voorstudie. Zo zorgen we voor een perfecte voorbereiding van jouw project en optimaliseren we de energietechnieken, stabiliteit, bouwplannen, verwarming, het E – peil en de sanitaire installatie. 


Mooie toekomst voor je eigendom

Je eigendom krijgt een mooie nieuwe invulling, met woningen of residenties die in harmonie zijn met de omgeving en een positieve uitstraling hebben op de buurt. Een mooi huurrendement is het resultaat.


Wij zorgen voor een optimaal rendement

  • Vastgoed met meerwaarde
  • Huurdersmagneet
  • Eigen verhuur- en beheerdienst
  • Complete ontzorging

Laat ons samen een opbrengsteigendom bouwen op jouw grond.

Contacteer Stephan