Interessante opbrengsteigendom kopen bij Durabrik

Ben je op zoek naar huizen of appartementen om te verhuren, dan vind je bij Durabrik een brede waaier aan
kant-en-klare nieuwbouwwoningen om meteen te verhuren en te laten renderen.

Bekijk ons aanbod

De voordelen van het kopen van een opbrengsteigendom uit het Durabrik-aanbod

Durabrik is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe huizen en appartementen. Daardoor hebben we niet alleen veel ervaring, maar ook een goed zicht op wat mensen belangrijk vinden aan een woning. Wij weten met andere woorden waar jouw huurders naar op zoek zijn en hoe jouw woning een echte huurdersmagneet wordt.

Toplocatie

Onze woningen vind je altijd op locaties die aangenaam en goed bereikbaar zijn. Met centra, winkels en scholen in de buurt. Zo ben je zeker dat je snel een huurder vindt en dat je huurinkomsten op peil blijven.

Gegarandeerde huurinkomsten het eerste jaar

Raakt je opbrengsteigendom om een of andere reden minder snel verhuurd dan verwacht, dan betaalt Durabrik jou het eerste jaar huurinkomsten.

Duidelijke afspraken

We komen onze afspraken qua budget en timing na zodat je opbrengsteigendom rendement oplevert zoals verwacht.


Op zoek naar jouw ideale opbrengsteigendom?

Ontdek hieronder een greep uit ons aanbod. De berekening van het rendement is een optimalisatie van het bruto rendement met eigen inbreng van 30% eigen vermogen.

 


Zowel Johan als Luc zijn tevreden over de samenwerking met Durabrik Invest


Johan uit Mariakerke getuigt over samenwerking

"Door het E-peil 20 betaal ik de eerste vijf jaren geen onroerende voorheffing. Bovendien ben ik er zeker van dat het huis ook, als wij er op termijn gaan wonen, nog altijd aan alle vereisten en verwachtingen zal voldoen.”

Lees hier de getuigenis van investeerder Johan


"Als de woningen up-to-date zijn qua materialen en energieverbruik, dan kan je ze heel lang verhuren aan een mooie prijs en heb je er zelf weinig onderhoud aan. Huurders zijn bovendien ook gelukkig als ze iets nieuws kunnen huren."