Tielt - Azalealaan - Georges Pannemaeckerstraat

De huizen in deze rustige buurt zijn ideaal voor gezinnen die even hard genieten van het buitenleven als van de gezelligheid binnen. Hier wil je gewoon heel veel tijd thuis doorbrengen in je comfortabele huis en mooie tuin.

 

Energiezuinige woning Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Vincent Sohier

Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Gerieflijk binnen én buiten

Het ontwerp brengt het beste van je woning én van je tuin naar boven. Schuif de ramen wagenwijd open, laat het licht binnenstromen en je geniet vanuit je zetel van de buitenlucht. Omgekeerd stap zo je de keuken uit met een koffie en verse pistolets om gezellig buiten te ontbijten. Op een mooie zomerdag breng je gerust ook je lunch en avondeten al fresco door. Want binnen en buiten vloeien hier naadloos in elkaar over.

Ontdek de woningen


5 jaar geen onroerende voorheffing dankzij gunstig E-peil

Een energiezuinig huis is goed voor milieu én nog beter als het je ook financieel iets oplevert. Dat is hier zeker het geval. Met een E-peil van E20 of lager ziet je energiefactuur er stukken beter uit en betaal je bovendien vijf jaar lang geen onroerende voorheffing.

Lees meer over energiezuinig wonen


Je spaarboekje eerst nog wat aanvullen? Ontdek Rent To Own! 

Zou je graag een nieuwbouwwoning kopen maar wil je eerst nog sparen? Dan is huurkoop of rent to own misschien wat je zoekt. Je hebt de voordelen en flexibiliteit van huren, terwijl je na een huurperiode van 2 of 6 jaar een aankoopoptie op de woning krijgt. Waarom dit een slimme keuze kan zijn ontdek je op onze pagina over huurkoop en rent to own.

Ontdek alles over Rent To Own


Jonge buurt

In deze kindvriendelijke buurt zijn de laatste jaren veel jonge gezinnen komen wonen. Met een kinderopvang en school vlakbij  is dat natuurlijk niet verwonderlijk. De kinderen uit de buurt trekken samen op naar school en zijn ook na schooltijd vaak in mekaars gezelschap te vinden. Net als de volwassenen trouwens. Want zeg nu zelf: beter een goede buur dan een verre vriend, toch?

Ontdek de buurt

Vincent Sohier

Hebben we jouw interesse gewekt?