Popstaelstraat/Legeweg

Popstaelstraat/Legeweg, 8490 Varsenare

In Varsenare, een landelijke, groene gemeente dichtbij Brugge, mochten we onze laatste nieuwe kijkwoning openen.
Door raakvlakken te zoeken tussen de omgeving en de architectuur beslisten we al gauw om het landelijke karakter naar binnen te trekken. Maar de knipoog naar de toekomst mocht zeker niet ontbreken. Interieuradviseur Soetkin toont je in deze video hoe ze de kijkwoning heeft ingericht.

Bekijk ook de virtuele rondleiding door bouwadviseur Ivan!

Het kleurenpalet van de woning zie je in één oogopslag als je de woning binnenstapt. Het retrotegeltje in de hal heeft de perfecte kleurenwaaier. De lichtroze muur in de leefruimte geeft de nodige diepte. De blauwe wand in de hoofdslaapkamer straalt klasse en rust uit. Door de trap in de donkerbruine kleur te vernissen, trekken we het landelijke karakter door naar boven.

De parketvloer in de leefruimte, de bleke zanderige tinten in de vloeren en de leefkeuken met een donkerbruine houtstructuren achterwand geven een warme sfeer. Een houten ovalen tafel, naturellinnen zetel, wollig tapijt en gordijnen zorgen voor extra gezelligheid. De kinderkamers zijn ruim, licht en speels met hier en daar een kleurrijk accent.

Tegelijk is deze woning ook volledig future proof doordat we een aantal nieuwe technologieën van hernieuwbare energie hebben voorzien zoals zonnepanelen, een warmtepomp en een laadpaal.  Daardoor heeft deze woning een energiepeil nul !

Zo zie je maar dat nieuwe technologieën perfect hand in hand kunnen gaan met de gezelligheid van het landelijke karakter in de woning: a perfect match!

 

GPS: Varsenare, Legeweg ter hoogte van huisnr. 41

Download plannen kijkwoning

Popstaelstraat/Legeweg, 8490 Varsenare

Filip Vandermeeren

Deze kijkwoning bezichtigen

Bekijk deze projecten

Varsenare - Hof van Straeten - Popstaelstraat/Legeweg

Varsenare

Hof van Straeten - Popstaelstraat/Legeweg
Nog 12 woningen, 1 kijkwoning Bekijk dit project
Moerkerke - Nieuwdorpstraat

Moerkerke

Nieuwdorpstraat
Nog 4 woningen Bekijk dit project

Ook interessant voor jou