Een duurzame weg gebouwd op 4 pijlers

Durabrik Invest behoort tot Camino. Deze groep van twaalf bouwgerelateerde bedrijven met elk hun eigen verhaal en expertise, ontwikkelt innovatieve woonoplossingen op maat van iedereen. Sinds zijn ontstaan kent de groep een duurzame groei en vanuit die stevige bouwgeschiedenis richt Camino ambitieus de blik op de toekomst. Tegelijk ontwikkelde Camino zich tot de mensgerichte organisatie die ze nu is.


‘Camino’ betekent letterlijk ‘weg’ in het Spaans. Het is enerzijds een knipoog naar de wandeltocht die onze oprichter Joost Callens en een aantal directieleden in 2008 voor het eerst aflegden naar Santiago de Compostela. Anderzijds verwijst het ook naar de langetermijnvisie waarop we dagelijks innovatieve woonoplossingen uitbouwen voor elke investeerder.

1. Solide basis

Camino beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en biedt zo een stabiele financiële basis voor uw investering. Met 12 bedrijven en bijna 300 werknemers hebben we steeds de nodige expertise in huis om een woonoplossing uit te stippelen in lijn met uw persoonlijke noden én de langetermijnvisie van de groep.

Kortom, u gaat in zee met een solvabele en sterke partner die aan uw zijde zal blijven staan.

 


2. Focus op ontzorgen

Of u net start met investeren of al een ervaren belegger bent, een vastgoedportefeuille uitbouwen is een ingrijpende beslissing. Daarom stellen we alles in het werk om u volledig te ontzorgen. Dat doen we via …

  • Gepersonaliseerd advies. We delen graag onze kennis zodat u optimaal kan investeren.
  • Financiële raad. We adviseren u over het vereiste budget en beschikbare leningen. Om u een concreet beeld te geven van de opbrengst, berekenen we ook het bruto- en nettorendement van uw project.
  • Efficiënte planning. Wij volgen alles voor u op en houden ons aan de vooropgestelde planning en budgetten.
     

3. Kwaliteit als gouden standaard

De 12 bedrijven van Camino beschikken elk over hun eigen expertise. Wie wil investeren in vastgoed kan zo bij ons rekenen op de beste expertise doorheen de volledige looptijd van de belegging. Van materialen tot technieken en esthetiek: binnen ons uniek ecosysteem stemmen we alles op elkaar af om zo de hoogste verwachtingen in te lossen. Iets wat u zelf kan ervaren in een van onze kijkwoningen.

>> Maak een afspraak


4. Een hart voor planeet en mensen

Duurzaamheid ligt ons nauw aan het hart. Daarom focussen we al sinds de eerste dag op het verduurzamen van zowel ons aanbod als onze eigen bedrijfsactiviteiten. Dat uit zich in …

Duurzame innovaties

Met Ecopuur en Plan E hebben we de specialisten in huis om uw opbrengsteigendommen te innoveren en renoveren met het oog op hernieuwbare energie, energiezuinigheid en duurzame materialen.

Maatschappelijk engagement

Duurzaamheid betekent voor ons meer dan klimaatvriendelijk bouwen. Met Toontjeshuis nemen we bijvoorbeeld bewust een sociale rol op om ook mensen met een beperking zelfstandig te kunnen laten wonen. Daarnaast werken we nauw samen met Natuurpunt vzw en steunen we tal van andere maatschappelijke projecten.

Betrokkenheid

Tot slot bouwen voor, met en als mensen. Met onze mensgerichte dienstverlening willen we een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt: onze medewerkers, onze klanten, onze partners en de uiteindelijke bewoners van onze projecten.

 

Denkt u dat we een goede match zouden zijn voor uw vastgoedproject?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze relatiebeheerder en we bespreken het graag!

>> Boek nu mijn afspraak