Durabrik sponsort je buurtfeest

Actualiteit

Een goeiedag, een toffe babbel, samen iets leuks doen of materiaal aan elkaar uitlenen… Het zijn die kleine dingen die je thuis doen voelen in je buurt. SuperBuur van Durabrik geeft graag een extra zetje om je nieuwe buren te leren kennen.

Fijne leefomgeving maakt je gelukkiger

Durabrik bouwt voor mensen. Daarom stopt de job niet wanneer onze woningen klaar zijn. We spelen ook onze rol om de buurt samen te brengen en een toffe community te bouwen. Het is immers bewezen dat mensen zich gelukkiger voelen in een fijne leefomgeving met leuke buren.

 

Leer je buren kennen

Je kan je buren al leren kennen nog voor je in je nieuwe huis of appartement woont, via het Durabrik klantenportaal. Eenmaal iedere bewoner geïnstalleerd is, gebruikt SuperBuur zijn superkracht om de buren samen te brengen.

 


Door de gezellige dorpssfeer hebben we een goede klik met onze buren. Dat is toch altijd wel mooi meegenomen.

Valérie en Angelo, Moerkerke


Buurtfeest, quiz of groepsaankoop

Wanneer de buurt een leuk initiatief organiseert, doet SuperBuur een duit in het zakje. De buurt krijgt dan tot 250 euro voor een buurtfeest, nieuwjaarsdrink of barbecue, maar ze kan ook samen nestkastjes bouwen, een gezamenlijke zitbank kopen of een grasmachine aanschaffen die de hele buurt mag gebruiken. Je kan zelfs het geld aan een goed doel geven. Want ook samen iets goeds doen voor de maatschappij, creëert een band.

 

In het Durabrik-project in Mariakerke genoten de buren in het najaar van 2021 dankzij de bijdrage van SuperBuur van een lekkere barbecue. Zelfs de regen hield hen niet tegen om het gezellig te maken. “Zeker voor herhaling vatbaar!”


Thuiskomen in de buurt

Een goede buurt is één van de redenen waarom onze klanten zich 100% thuis voelen in hun nieuwe woning. Welke nog? Lees hun ervaringen in onze klantenverhalen. 

Onze klantenverhalen

Dit vind je vast ook interessant!