Rebecq - Rue Parmentier

Dit project is uitverkocht

Helaas, dit woonproject in Rebecq - Rue Parmentier is uitverkocht.

Maar niet getreurd, er is nog aanbod in de buurt. Neem zeker en vast een kijkje.


Projecten in de buurt van Rebecq


Percelen tot 785 m²

In dit stukje Waals-Brabant heb je ruimte voor een weldadig buitenleven. Je kan wandelen in de mooie vallei van de Senne, maar ook gewoon thuis in je tuin genieten van rust en groen. Er is immers plek genoeg voor een trampoline én een gezellige loungehoek. Voor een schaduwrijk plekje om te lezen én een zonnig terras. Haal de barbecue maar al boven. Zo wordt jouw tuin het kloppende hart van je woning.  

Ontdek de woningen


De mooiste troeven van dit project zijn de grote tuin en de gezelligheid binnenshuis.

Architect Sébastien Causin - Open Architectes


Modern comfort

Uiteraard is ook binnen in je woning gezorgd voor alle modern comfort. Natuurlijk licht valt rijkelijk binnen in de leefruimtes en de vloerverwarming zorgt voor een aangenaam gevoel in huis. Boven beschik je over drie mooie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De zolder kan dienen als bergruimte, maar in sommige huizen kan je er ook gewoon een extra slaap- en badkamer inrichten.


Makkelijke verbindingen

Ondanks de rustige ligging van je huis zijn zowel Halle, Doornik als de Brusselse ring makkelijk bereikbaar. Je woont namelijk op de kruising van de N6 en de E429. Op termijn zal het treinstation van Tubize deel uitmaken van het geplande RER-netwerk. Dat is handig meegenomen als je vaak de trein neemt.

Ons aanbod in

Rebecq - Rue Parmentier
Verkocht

Woningen

  • 3 slaapkamers
  • Halfopen bebouwingen
  • Zolder
Helaas, de woningen zijn uitverkocht.

Een aangename leefomgeving