Rebecq - Rue Parmentier

Dankzij de landelijke ligging en de vlotte verbindingen naar de Brusselse ring oefent Rebecq een grote aantrekkingskracht uit op gezinnen die van rust en ruimte houden. Een ruim perceel en een kalme buurt maken het plaatje compleet.

  • 14 halfopen woningen
  • grote percelen tot 785 m²
  • 3 slaapkamers
  • sommige huizen hebben ene vaste trap naar de ruime zolder die kan dienen als extra kamer
  • carport of garage
  • vloerverwarming

Bernard Pilette
Olivier Mathieu

Olivier Mathieu & Bernard Pilette

info@durabrik.be
010 81 26 21

Percelen tot 785 m²

In dit stukje Waals-Brabant heb je ruimte voor een weldadig buitenleven. Je kan wandelen in de mooie vallei van de Senne, maar ook gewoon thuis in je tuin genieten van rust en groen. Er is immers plek genoeg voor een trampoline én een gezellige loungehoek. Voor een schaduwrijk plekje om te lezen én een zonnig terras. Haal de barbecue maar al boven. Zo wordt jouw tuin het kloppende hart van je woning.  

Ontdek de woningen


De mooiste troeven van dit project zijn de grote tuin en de gezelligheid binnenshuis.

Architect Sébastien Causin - Open Architectes


Modern comfort

Uiteraard is ook binnen in je woning gezorgd voor alle modern comfort. Natuurlijk licht valt rijkelijk binnen in de leefruimtes en de vloerverwarming zorgt voor een aangenaam gevoel in huis. Boven beschik je over drie mooie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De zolder kan dienen als bergruimte, maar in sommige huizen kan je er ook gewoon een extra slaap- en badkamer inrichten.


Makkelijke verbindingen

Ondanks de rustige ligging van je huis zijn zowel Halle, Doornik als de Brusselse ring makkelijk bereikbaar. Je woont namelijk op de kruising van de N6 en de E429. Op termijn zal het treinstation van Tubize deel uitmaken van het geplande RER-netwerk. Dat is handig meegenomen als je vaak de trein neemt.

Ontdek de buurt

Bernard Pilette Olivier Mathieu

Hebben we jouw interesse gewekt?