Eerste gesprek

Je hebt gekozen voor Durabrik. Hoe ziet het eerste gesprek er eigenlijk uit? Kom het hieronder te weten.

 

Hoe ziet je eerste gesprek bij Durabrik eruit?

Bij de aankoop van een huis of appartement komt heel wat kijken. Bij je eerste gesprek heb je dan vast heel wat vragen. In wat volgt schetsen we graag aan de hand van een video wat je van een eerste gesprek bij Durabrik mag verwachten.

Een eerste gesprek bij Durabrik laten we het liefst doorgaan in een van onze kijkwoningen. Op die manier kan je meteen heel wat ideeën opdoen, ruimtes aanvoelen naar grootte en kan je kennismaken met onze kwaliteit. Het gesprek kan ook bij jou thuis doorgaan, in onze kantoren of op de verkaveling zelf want uiteraard is het handig dat je die al eens gezien hebt.

We geven je graag een rondleiding in de kijkwoning of op de nieuwe verkaveling. Daarnaast bekijken we samen het grondplan, de verkoopsplannen, de brochure en het lastenboek. We geven ook advies over wat er eventueel nog gewijzigd kan worden. 

Wij zoeken mee naar een antwoord op al jouw vragen en begeleiden je doorheen het hele proces. Veelgestelde vragen waarop we een antwoord proberen bieden, zijn:

  • Wat is er inbegrepen in mijn huis?
  • Hoeveel is de totaalprijs van dat appartement?
  • Wanneer is mijn appartement of huis klaar?

Het is onze job om op jouw vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet om ze te stellen. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale thuis, die past bij jouw leven.Via onderstaande knop vind je nog meer interessante, maar ook belangrijke informatie
die je kan helpen bij de zoektocht naar je nieuwe thuis.

Hulp bij je zoektocht