Durabrik 4e bij beste werkgevers in België

Werken bij Durabrik

Dankzij de fantastische score waarmee we het Great Place To Work-certificaat behaalden, behoren we met een 4e plaats bij de 10 beste werkgevers van het land. Dat maakte het Great Place To Work Institute op dinsdag 15 maart bekend.


Van Great Place To Work naar Best Workplace

Het Great Place To Work-certificaat wordt uitgereikt op basis van de resultaten van de Trust Index enquête. In deze enquête worden werknemers bevraagd over het vertrouwen, de trots en de collegialiteit. Verder wordt ook het werkgeversbeleid geëvalueerd via een zogenaamde ‘Culture Audit’. De bedrijven met de beste resultaten komen in de top 10 en mogen zich een jaar lang beste werkplek noemen.

Met een Trust Index van maar liefst 86 procent toonden onze medewerkers dat ze zich 100% thuis voelen bij ons bedrijf. Die score zorgt ervoor dat we dit jaar ook de titel van Best Workplace mogen dragen. In de ranking van 10 beste werkgevers eindigde Durabrik op plaats 4.Bouwen begint bij mensen, ook voor onze medewerkers

Ons plekje bij de beste werkgevers van het land verkregen we door de verschillende activiteiten die zich richten op het welzijn van onze medewerkers. Dat bleef ook tijdens de coronacrisis een absolute prioriteit, ook wanneer het verplichte thuiswerk de kop op stak. Om de verbondenheid tussen collega’s te bewaren, werden er in een sneltempo extra initiatieven op poten gezet.

Bie, HR-directeur: “Het was gedurende de hele pandemie voor ons enorm belangrijk om het welzijn van onze medewerkers te bewaken en er voor elkaar te zijn. Daarvoor voorzagen wij in allerhande activiteiten, gaande van kinderopvang op kantoor tot wekelijkse online koffiemomenten en wandelingen in openlucht met nieuwe medewerkers. We blijven op dat welzijn inzetten, ook nu we met z’n allen terug meer naar kantoor mogen.”


ROSIE-waarden

In onze dagelijkse activiteiten staan onze ROSIE waarden centraal. ROSIE staat voor Respect en vertrouwen; Ontplooiing en ontwikkeling; Samenwerken; Innovatief ondernemen en Eigenaarschap.

Bie: “Wij zijn enorm trots op deze titel en werken er met z’n allen ook hard aan om zo ver te komen. We zijn een waarden gedreven organisatie die de medewerkers vooropstelt. Het welzijn van onze mensen is voor ons van groot belang en wij zijn dan ook enorm trots op eenieder van hen. We doen er dag in dag uit alles aan om een goede werkgever te zijn. Deze benoeming bewijst dan ook dat onze medewerkers dit ook echt zo ervaren.”


Werken bij een van de beste werkgevers van het land?

Bekijk onze vacatures

Dit vind je vast ook interessant!