Sint-Ulriks-Kapelle - Hoppeweg

Dit project is uitverkocht

Helaas, dit woonproject in Sint-Ulriks-Kapelle - Hoppeweg is uitverkocht.

Maar niet getreurd, er is nog aanbod in de buurt. Neem zeker en vast een kijkje.


Projecten in de buurt van Sint-Ulriks-Kapelle


Unieke woningen op maat

Uit de unieke woningen kies jij het huis dat het best aansluit bij wat jouw gezin nodig heeft. Jij bepaalt of je een garage wil of liever die binnenruimte uitspaart en gaat voor een carport, of je een huis met een plat of hellend dak wil en of je voor een kleinere of grotere tuin gaat. Bij elk huis is bovendien de oprit, een handige tuinberging en terras inbegrepen. Sommige woningen beschikken zelfs over een zonnig balkon. Iedere woning is uniek, wat de verkaveling een speelse look geeft.

Ontdek de woningen


We wilden voor dit project woningen ontwerpen met een modern, eigentijds karakter die dankzij zorgvuldige materiaalkeuzes en sobere kleuren een stijlvolle uitstraling hebben.

Architectenbureau A2S


Energieneutraal wonen

Je huis is het neusje van de zalm als het op energiezuinigheid aankomt. Alle energie die je nodig hebt, produceer je zelf met behulp van een warmtepomp en twaalf zonnepanelen. Je woning heeft daardoor een E-peil lager dan 0 en loopt ver voorop op de geldende energienormen. Zo ben je ook de komende jaren zeker van een energiezuinige thuis, hoef je vijf jaar lang geen onroerende voorheffing te betalen en heb je amper energiekosten.


Natuurlijke en culturele omgeving

Natuur te over rondom je nieuwe thuis. Je kan heerlijk wandelen in natuurgebied Thaborberg en de Wolfsputten. De vele bewegwijzerde wandel- en fietsroutes brengen je langs de mooiste plekken in de regio en ook de kasteelparken zijn de moeite waard om eens te bezichtigen. De cultuur- en shopliefhebber komt in nabijgelegen gemeentes zoals Dilbeek, Asse, Ternat en Brussel aan zijn trekken.

Meer weten over de buurt

Ons aanbod in

Sint-Ulriks-Kapelle - Hoppeweg
Verkocht

Woningen

  • Halfopen en gesloten bebouwingen
  • Energieneutraal wonen
  • 3 slaapkamers
Helaas, de woningen zijn uitverkocht.

Nieuws voor jou