Sijsele - Nieuwe Weg - Stakendijke

Centraal wonen in één van de aantrekkelijkste regio’s van het land? In Sijsele geniet je van natuur, cultuur en vooral ook van jouw eigen gezellige buurt met autoluwe straten en veel groen. Je woning is eigenzinnig, modern en doordacht ingedeeld. Ze past helemaal bij jou en je gezin.

 

Bijna-energieneutrale woningen Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Vincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Bespaar tot €550 per maand op je energiefactuur

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Smart home systeem
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil van min. -3. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 

Bereken jouw persoonlijk voordeel


Gezellig wonen in het centrum van Sijsele

In Stakendijke, de nieuwe woonsite naast woonzorgcentrum De Stek, woon je in een moderne, duurzame verkaveling met een mix aan woonvormen. Dat geeft een leuke dynamiek aan de buurt, zeker wanneer singles, starters en (grote) gezinnen elkaar straks ontmoeten aan de centrale groenweide met gras, bloemen en water. In de autoluwe straatjes kunnen de kinderen veilig samen steppen of krijten op de stoep. En de volwassenen? Die komen vast en zeker snel samen om hun eerste wijkdrink of buurtbarbecue te organiseren.


Moderne flexibiliteit en wooncomfort

De huizen in dit woonproject hebben alles wat je van een hedendaagse woning mag verwachten. En meer! Een eigen stijl, veel licht, voldoende berging en ruimtes waar je heel veel kanten mee uit kan. Qua energieprestatie scoren de woningen een uitstekend E10-peil of beter, met een blijvend positief effect op je energiefactuur. En als de behoeften van je gezin in de toekomst evolueren, dan evolueert je huis gewoon met jullie mee.

Lees meer over je huis


Fietsvriendelijke ligging

Damme en omgeving oefenen op heel veel mensen een grote aantrekkingskracht uit omwille van de natuur, cultuur en lekker eten. Jij kan hier wónen en er elke dag van genieten. In een buurt die zelf ook levendig en groen is met centraal zelfs een mooie bloemenweide, lijkt het wel elke dag vakantie. Op zondagmorgen ga je met de fiets verse pistolets halen bij de bakker en op een mooie zomerdag fiets je zelfs helemaal tot in Brugge. Jouw buurt en deze regio zijn ervoor gemaakt!

Bekijk het verkavelingsplan

Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou