Mechelen - Lotelingstraat

Uniek aan dit woonconcept is de combinatie van woningen en appartementen die gestapeld worden gebouwd. Zo creëren we een optimale wooncapaciteit op een beperkte oppervlakte.

Stad en natuur: voor veel mensen dé ideale combinatie en dat is precies waarom dit project zoveel koppels en gezinnen aanspreekt. De huizen zijn bovendien bijzonder energiezuinig waardoor je mooi kan besparen op je maandelijkse energiefactuur. Je voelt het effect meteen.

Interessante investering Vaste prijs vanaf ondertekening overeenkomst


Haaike Reygel

Haaike Reygel

info@durabrik.be
0800 62 732

Volgende energietechnieken zijn inbegrepen

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Vloerverwarming
  • Perfecte buitenschilisolatie
  • Balansventilatie met warmterecuperatie

Door dit alles behaalt je nieuwe thuis een E-peil van min. -6. Dit betekent niet enkel grote besparingen op je energiefactuur, maar ook 5 jaar geen onroerende voorheffing én betere voorwaarden voor je lening.

De besparing is afhankelijk van je eigen verbruikspatroon en fluctuaties van de energie en gasprijzen in de markt. 


Nieuw woonconcept: stapelwoningen

In deze buurt worden huizen en appartementen gecombineerd. Niet naast elkaar, maar op elkaar! Het is een uniek woonconcept met onderaan een huis met tuin en daarboven een eenkamerappartement met privéterras waar vooral singles en koppels wonen. Door de woningen zo te stapelen, is er meer plaats voor groen waar zowel jij in je huis als je bovenburen in hun appartement van genieten.

Ontdek de woningen


Je spaarboekje eerst nog wat aanvullen? Ontdek Rent To Own! 

Zou je graag een nieuwbouwwoning kopen maar wil je eerst nog sparen? Dan is huurkoop of rent to own misschien wat je zoekt. Je hebt de voordelen en flexibiliteit van huren, terwijl je na een huurperiode van 2 of 6 jaar een aankoopoptie op de woning krijgt. Waarom dit een slimme keuze kan zijn ontdek je op onze pagina over huurkoop en rent to own.

Lees hier wanneer Rent To Own een oplossing voor jou is


Optimale wooncapaciteit

In een huis op deze site beschik je over drie slaapkamers, de appartementen hebben er elk één. Ideaal als je niet zo van poetsen en tuinieren houdt of er gewoon weinig tijd voor hebt.

Sowieso heeft je woning altijd een gerieflijke indeling en veel natuurlijk licht dat langs de grote ramen naar binnen valt.

 


Fors besparen op je energiefactuur

Dankzij de zonnepanelen en een goed afgestemde warmtepomp produceer je zelf de stroom die je verbruikt, en zelfs meer. Voor het energie-overschot krijg je een injectievergoeding. Besparen of je maandelijkse energiefactuur? In je nieuwe woning wordt het echt mogelijk en voel je het effect meteen.


Kom ook eens een bezoekje brengen in onze kijkwoning!


Verken je nieuwe buurt

Op een ontspannen manier je toekomstige buurt ontdekken? We stippelden voor jou een leuke fiets- en wandelroute uit. 

Download de route

Ons aanbod in

Mechelen - Lotelingstraat

Ontdek de buurt


Nieuws voor jou

Haaike Reygel

Hebben we jouw interesse gewekt?