Grimbergen - Daalstraat

Dit project is uitverkocht

Helaas, dit woonproject in Grimbergen - Daalstraat is uitverkocht.

Maar niet getreurd, er is nog aanbod in de buurt. Neem zeker en vast een kijkje.


Projecten in de buurt van Grimbergen


Zalig wonen in Grimbergen, de Parel van Brabant


Praktische en comfortabele inrichting

Durabrik bouwt in de Daalstraat vijf landelijke woningen, waarvan er één open bebouwd is en vier halfopen. Elke woning is praktisch ingericht en heeft een mooie tuin met terras, waar je vele uurtjes met je gezin en vrienden kan doorbrengen. Dankzij de zuid- of zuidwestoriëntatie profiteren jullie optimaal van elk zonnestraaltje. Je huis zelf heeft naast drie kamers ook nog een zolder met extra ruimte voor nog een slaapkamer, extra berging of speelkamer. En je auto? Die parkeer je eenvoudigweg voor de deur of in de inpandige garage. 

Bekijk de indeling


Dicht bij het centrum

Je nieuwe woonst ligt op drie kilometer van het centrum van Grimbergen, midden in het groen. De prachtige streek nodigt uit om eindeloos te ontspannen. Haal je fiets van stal om fietstochten doorheen het mooie landschap te maken of wandel langs de authentieke hoeves en molens. Je wordt gegarandeerd getrakteerd op prachtige panorama’s om bij weg te dromen. Afsluiten doe je met een frisse Grimbergen op een van de vele gezellige terrassen die de gemeente rijk is.


De woningen hebben open en lichtrijke leefruimtes en beschikken over een aantrekkelijke tuin. De drie slaapkamers, thuiswerkplek en grote zolderruimte maken dit de perfecte gezinswoningen.

Nore Van den Broeck van A2S Architecten aan het woord


Energiezuinig wonen

Je nieuwe woning is perfect geïsoleerd en voorzien van een prima ventilatiesysteem, vloerverwarming én zonnepanelen. Zo leef je energiezuinig en duurzaam. Dankzij de zonnepanelen op je dak werk je met groene, zelf opgewekte stroom. En ja, ook zonder terugdraaiende teller blijven zonnepanelen erg interessant. Zeker als je overdag verbruikt wanneer de zon schijnt en je zonnepanelen op volle toeren aan het werken zijn, hou je aan het einde van de maand nog maar een zeer beperkte energiefactuur over.


Duurzame verplaatsingen centraal

Ook qua duurzame mobiliteit zit je helemaal goed in Grimbergen. Alles wat je nodig hebt, vind je op fietsafstand in het centrum van de gemeente. Denk aan scholen, bakkers, slagers en supermarkten. In de dorpskern liggen ook enkele bushaltes van De Lijn, die je naar omliggende gemeentes zoals Vilvoorde en Brussel brengen. En als je dan toch eens met de auto op stap moet, rij je al op 10 minuten de A12 of de E19 op.

Ons aanbod in

Grimbergen - Daalstraat
Verkocht

Woningen

Helaas, de woningen zijn uitverkocht.