Boom - Colibrilei

Helaas, dit woonproject in Boom - Colibrilei is uitverkocht.

Maar niet getreurd, er is nog aanbod in de buurt. Neem zeker en vast een kijkje.


Projecten in de buurt van Boom

Heerlijk wonen tussen Rupel en Schorre


Groene, frisse verkaveling

In Boom woon je dicht bij ’t Stad en toch lekker rustig. De Rupel en de Schorre vormen een mooi decor voor ontspannen wandel- en fietstochten. De kinderen kunnen ook met de fiets naar school, terwijl jij slechts vijf minuutjes later de oprit van de A12 oprijdt. Geen sprake dus van een drukke ochtendrush! Op zaterdag boodschappen doen met de fiets of gaan joggen in De Schorre? Het is allemaal vlakbij.


Zeer gunstig E-peil

De huizen in de Colibrilei hebben een E-peil E19 en dat is zelfs voor nieuwbouw vrij uitzonderlijk. Wat levert het jou concreet op? Lage energiefacturen, dat merk je maand na maand. Bovendien betaal je de eerste vijf jaar helemaal geen onroerende voorheffing. Zonnepanelen en een uitstekende isolatie maken wel degelijk een verschil… voor het milieu én in je portemonnee!

Lees meer over het gunstige E-peil


De architectuur van de huizen is hedendaags en de indeling strak en praktisch.

A2S Architecten


Tot vijf slaapkamers

De woningen hebben standaard drie slaapkamers. Maar op zolder is er genoeg ruimte voor nog twee kamers extra. Dus zelfs als je een samengesteld gezin hebt en alle kinderen regelmatig samen thuis zijn, hebben ze toch elk hun eigen ruimte. Is dat niet nodig, dan kan je van de zolder ook één grote slaapkamer maken, of een bureau, of extra veel bergruimte. Ontelbaar veel mogelijkheden!

Ontdek de buurt