Het lastenboek

Wanneer je kiest om een woning te bouwen met Durabrik, krijg je duidelijkheid van bij de start dankzij het lastenboek.

 

Alle details van je toekomstige woning in een handig overzicht, gebundeld in het lastenboek.

Als het over de prijs van je huis gaat, kom je bij Durabrik niet voor verrassingen te staan. Dankzij het gedetailleerde lastenboek dat we samen overlopen, weet je precies waar je aan toe bent. Het lastenboek werd doordacht opgemaakt door het ontwerpteam van Durabrik.


Wat vind je in het lastenboek?
 

 • Een overzicht van de verschillende betrokken partijen voor de bouw van je huis zoals de architect, de EPB verslaggever, de bouwadviseur en de leveranciers.
 • Alles over de ruwbouw van je huis. Deze materialen en technieken zijn met zorg gekozen, in samenspraak met de architect en het hele bouwteam, en kunnen niet gewijzigd worden. Van regenwaterput tot de gevelsteen en dakpannen, het staat allemaal uitgelegd. En je bouwadviseur geeft je graag nog een extra woordje uitleg.
 • Alles over de afwerking van je huis. Het voorziene pakket voor vloeren, deuren, deurklinken, keuken, badkamer, toilet en trap. Ook onze leveranciers waar je alles gaat kiezen, weten perfect wat er in dit uitgebreid pakket zit. Wil je hier graag enkele zaken veranderen of toevoegen? Dan kan dat! Zoals bijvoorbeeld een aantal extra stopcontacten of lichtpunten. De meerprijs kan je raadplegen in het lastenboek. Geef je de voorkeur aan ander kraanwerk, dan kan dat voorzien worden in samenspraak met de leverancier.

Verschil in prijs tussen woning en appartement!

Indien je iets wilt veranderen aan de afwerking die wij voorstellen, ontvang je daar steeds eerst een offerte voor. Zo weet je op voorhand perfect hoeveel je huis in totaal gaat kosten.

Er zijn een aantal zaken die niet steeds inbegrepen zijn in de totale kost, zoals het ereloon voor de architect of van de notaris. Hier maakt Durabrik een duidelijk onderscheid tussen een woning en een appartement. Hieronder vind je een duidelijk overzicht.
Deze extra prijzen worden steeds op voorhand meegedeeld.

 

 • Extra info voor woningen:

  • Bij de woningen zijn de prijzen exclusief BTW, kosten van de architect, EPB-verslaggever, veiligheidscoördinator, registratierechten en notariskosten. Tenzij dit anders vermeld wordt op de projectpagina van het project.
  • De woningen worden afgewerkt aangeboden met ingerichte keuken, sanitair, vloeren beneden en in de badkamer en vloerverwarming, tenzij anders vermeld.

 

 • Extra info voor appartementen:

  • Bij de appartementen zijn de prijzen exclusief BTW, registratierechten en notariskosten. Tenzij dit anders vermeld wordt op de projectpagina van het project.
  • Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging (afhankelijk van het aanbod). Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  
  • De appartementen worden afgewerkt aangeboden met ingerichte keuken, sanitair, overal vloeren t.e.m. laminaat in de slaapkamers, tenzij anders vermeld.

 

Wil je graag eens een voorbeeld van een lastenboek zoals Durabrik die aanlevert?
Via onderstaande knoppen kan je 2 lastenboeken downloaden van een woning in Varsenare en een appartement in Moerbeke.


Lastenboek van een woning in Varsenare

Download lastenboek

Lastenboek van een appartement in Moerbeke

Download lastenboek