Durabrik-bouwfirma

Waarom Durabrik als bouwbedrijf kiezen?

Wij bouwen al meer dan 50 jaar sleutel-op-de-deur huizen en appartementen. Als bouwbedrijf kennen we we dus de knepen van het vak als geen ander om jou te ontzorgen. Want dat is waar we naar streven, samen een zorgeloos bouwtraject aangaan.

 

Hoe bouwen we aan jouw thuis?

Jouw thuis, onze passie

7 concrete engagementen

Een woning bouwen waar jij je echt thuis voelt? Als bouwonderneming werken we volgens deze 7 engagementen.

Lees hier onze engagementen

koppel genietend op terras

Een grote stap, zonder zorgen

Een woning bouwen is een hele uitdaging. Niet als je met Durabrik als bouwbedrijf in zee gaat. Enkele van onze klanten vertellen je er alles over.

Lees klantenverhalen

transparant bouwproces

Heel transparant

Ontdek hoe het bouwproces van je nieuwe thuis er precies uitziet.
 

Stap voor stap je nieuwe thuis 


Hoe kies je de juiste bouwfirma?

Het juiste bouwbedrijf kiezen is niet gemakkelijk en je gaat best niet over één nacht ijs. We helpen je het bos door de bomen te zien aan de hand van onze handige checklist.

 


Kiezen voor Durabrik als bouwbedrijf biedt alle voordelen van een sleutel-op-de-deur bouwfirma


Durabrik-bouwfirma-locatie-zoeken
1. Locatie

Je hoeft zelf niet te zoeken naar een geschikte locatie. We stellen jou de beste plekjes voor zodat je niet elk weekend het halve land moet afschuimen op zoek naar bouwgrond.


Durabrik-bouwfirma-plannen bekijken
2. Prijs

De prijzen van bouwmaterialen fluctueren en zijn de laatste jaren een pak duurder geworden. Dat is vervelend als je bouwt, want je weet niet waar je uitkomt. Bouw je met Durabrik, dan hoef je je daarover geen zorgen te maken. Bij ons ligt de prijs vast zodra je de koopovereenkomst tekent. Zelfs als de prijzen doorstijgen, kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.


Durabrik-bouwfirma-zorgeloos-koppel
3. Zorgeloos bouwen

Je hoeft je niets aan te trekken van de administratieve rompslomp. Wij, als bouwbedrijf, doen de bouwaanvraag en geven je ook tips over de subsidies en premies waar je recht op hebt.


4. Betrouwbare partners

Je vermijdt de zorgen en onzekerheden die opduiken bij het vergelijken van leveranciers. Als ervaren bouwonderneming werken we samen met betrouwbare partners waar je je vloeren, badkamer, keuken,… kan gaan kiezen. Je hoeft ook geen onderaannemers te zoeken en op te volgen. Ook dat doen wij voor jou.


Durabrik-klantenportaal
5. Gestroomlijnde planning

Kies je Durabrik als bouwfirma voor je woning. Dan hoef je je geen zorgen te maken over de planning. Wij zorgen ervoor dat alle werken elkaar mooi opvolgen. Als er toch een probleem opduikt, weet je perfect bij wie je daarmee terecht kunt. Je krijgt bij ons trouwens een vaste contactpersoon gedurende het hele bouwtraject. De planning kan je zelf via het klantenportaal bekijken.


6. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar

We vinden het belangrijk om als bouwfirma ook interieuradvies aan te bieden. Ons team van experts staan je bij in de keuze van je stijl en materialen. Samen stemmen jullie je nieuwe thuis af op jullie wensen. 


Helemaal overtuigd? 

Bouwen begint bij jou en met veel plezier geven we als bouwbedrijf mee kleur aan je woondroom.
Misschien vind je in ons aanbod wel jouw nieuwe thuis.

 

Ontdek onze projecten

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Download gratis magazine