Appartementen in het groen

De tijd dat wonen op een appartement betekende dat je op groen moest inboeten, is voorbij. Durabrik bouwt moderne en comfortabele residenties in een groene omgeving, waar alle bewoners met volle teugen van kunnen genieten.

Nood aan groene leefomgeving

Mensen zijn op zoek naar groen in hun leefomgeving. Onbewust voelen we namelijk aan dat groen goed is voor onze gezondheid. En dat is ook effectief zo bewezen: een groene omgeving is rustgevend en nodigt uit om te bewegen.

Appartement-in-het-groen-Aalst-Durabrik

Appartementen in het groen

Mensen die overwegen naar een comfortabel appartement te verhuizen, aarzelen soms omdat ze dan geen tuin hebben. Tegenwoordig hoeft dat echter geen struikelblok meer te zijn. Durabrik bouwt zijn nieuwe residenties namelijk altijd in de groene omgeving van een parktuin. Zo kunnen alle bewoners genieten van het groen. Vanop hun terras hebben ze een mooi, rustgevend uitzicht. En om in het groen te kunnen wandelen of een praatje te slaan, hoeven ze gewoon maar de deur uit te gaan.


De voordelen van een parktuin

Een parktuin aan je appartement heeft allerlei maar voordelen:

  • Je geniet van het uitzicht en het plezier van een goed onderhouden tuin, zonder er zelf in te moeten werken.
  • Een parktuin brengt ook altijd leven in de brouwerij: vanop je terras kan je meesjes, roodborstjes en winterkoninkjes spotten. Ook durfallen als eksters zijn van de partij. Bovendien zie je kinderen buitenspelen en mensen wandelen. In elk seizoen valt er altijd wel iets te beleven.
  • Een parktuin brengt je in beweging. Heb je zin in een wandelingetje of wat gezelschap, dan neem je gewoon de lift naar beneden en je staat in het groen. Je hoeft geen drukke straat over of de auto te nemen. De natuur is gewoon voor je deur.
  • Tuinieren kan nog altijd! In heel wat van onze woonprojecten zien we buren de handen in elkaar slaan om samen een moestuin aan te leggen en te onderhouden. Gezellig samen bezig zijn en voor een tuin zorgen, dat schept een goede band.
  • Gedeelde kosten. Je geniet met z’n allen van de parktuin, maar je deelt de kosten. Durabrik kiest bewust voor een onderhoudsvriendelijke aanleg met weinig hagen, maar wel bijvoorbeeld kleurrijke bloemenweides die vlinders en bijen aantrekken.
  • Een appartement met groen errond is ten slotte ook een slimme investering, want de tuin doet de waarde van je pand stijgen.

Wil jij ook genieten van een appartement in een groene omgeving?

Ontdek onze residenties met parktuin