Wiekevorst - Pompoenstraat

Dit project is uitverkocht

Helaas, dit woonproject in Wiekevorst - Pompoenstraat is uitverkocht.

Maar niet getreurd, er is nog aanbod in de buurt. Neem zeker en vast een kijkje.


Projecten in de buurt van Wiekevorst

Inrichting naar wens

De hedendaagse halfopen woningen tellen twee verdiepingen met drie slaapkamers. Op zolder heb je de mogelijkheid om nog twee slaapkamers toe te voegen. Maak je er liever een speelkamer, werkkamer of dressing van? Dat kan natuurlijk ook. Zo richt je je woning volledig in naar de noden en wensen van jouw gezin.

Ontdek de woningen


Kinderen thuis in Wiekevorst

In Wiekevorst zitten jij en je kids goed. Je woont aan de rustige centrumrand en wandelt of fietst naar school, de crèche en lokale handelaars rondom. Er zijn ook enkele speeltuintjes in de buurt, waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op tien minuten van je nieuwe thuis bevindt zich het provinciaal domein De Averegten. 100 hectare aan bos en weiland, wat het de perfecte plek maakt voor een picknick, wandeling of fietstocht.

Meer weten over de buurt


Energiezuinig en duurzaam wonen

Dankzij de voortreffelijke isolatie, zonnepanelen op het dak en het gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen haalt je huis een E-peil van 20. Dat is zelfs beter dan de norm! Door deze goede energieprestaties hoef jij vijf jaar geen onroerende voorheffing te betalen en heb je aan het einde van de maand slechts een beperkte energiefactuur. Als dat niet mooi meegenomen is.


Verken je nieuwe buurt

Op een ontspannen manier je toekomstige buurt ontdekken? We stippelden voor jou een leuke fiets- en wandelroute uit.

Download de route

Woningen

Klik op het lot of appartement waarover je meer info wil.

Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht
Unit
Ligging
Oppervlakte
Slaapkamers
Plannen
Prijs *
Unit LOT 69
Type Kijkwoning
Oppervlakte Woonopp. 151 m2
Grondopp. 336 m2
Slaapkamers 4

* De prijzen zijn excl. kosten. Voor meer info, raadpleeg je bouwadviseur. Vind ook hier meer info.

Ontdek de buurt


Nieuws voor jou