Sint-Genesius-Rode - Kruisdreef

Als je met je gezin houdt van rust, ruimte en de combinatie van cultuur en natuur, dan spreekt de Brusselse zuidrand je vast aan. In de omgeving van je huis in Sint-Genesius-Rode kan je wandelen in de altijd boeiende landschappen van de Zennevallei en het Pajottenland. Maar even gemakkelijk pik je in Brussel een concert of theatervoorstelling mee. Dat zijn nu eenmaal de voordelen van wonen in de schaduw van de hoofdstad.


Christophe De Buck
Bernard Pilette

Bernard Pilette & Christophe De Buck

info@durabrik.be
0800 62 732

Residentieel wonen in de groene zuidrand van Brussel

Prachtige streek

Eerst en vooral hoef je, als je hier woont, helemaal niet ver te gaan om te ontspannen en te genieten. Je hebt je mooie, tuin waar je vrienden kan uitnodigen voor een barbecue. Of je gaat eens wandelen in de Kwadebeekvallei of het Zoniënwoud. Hou je van watersporten, dan kan je naar het meer van Genval trekken voor een dagje plezier op en rond het water. De streek heeft zoveel te bieden dat je er nooit genoeg van krijgt.


Ruime, lichte woningen

In deze mooie regio past een huis dat zijn omgeving alle eer aandoet, en dat je gezin veel ruimte en comfort biedt. Op de grote terreinen in de Kruisdreef bouwen we daarom acht woningen, waarvan zes vrijstaand, met een strakke, minimalistische vormentaal. Als je binnengaat, vallen meteen de openheid en overvloedige lichtinval op. Hier krijg je met je gezin echt het gevoel van thuiskomen. 

Ontdek de woningen.


Wees gerust milieubewust

Tegenwoordig mag je aan een huis gerust ook hoge eisen stellen qua energiezuinigheid. De brandstofprijzen swingen immers de pan uit en de energienormen worden steeds strenger. Je huis in de Kruisdreef is uitgerust met moderne technologieën die een bewezen positieve impact hebben op je energiefactuur zoals zonnepanelen, een ventilatiesysteem met warmterecuperatie en een home control systeem.

Lees er meer over.


De huizen spreken aan door hun strakke vormentaal, de openheid van het gelijkvloers en de ruime kamers boven.

Architect Ann Vermoesen van OSK-AR architecten


Vlot overal naartoe

Je woont op een paar minuutjes rijden van het centrum, bakker, slager en supermarkten. In het dorp passeren bussen richting Anderlecht, Ninove en Halle en een schoolbus richting Beersel. Je hebt een goede treinverbinding naar Brussel en met de auto rij je op goed een kwartier naar de E19.


Ons aanbod in

Sint-Genesius-Rode - Kruisdreef

Ontdek de buurt

Christophe De Buck Bernard Pilette

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou