Niel - Rozenstraat

Durabrik start op 19 november met de verkoop van woningen in Niel.

In de Rozenstraat en de Irisstraat bouwen we 20 huizen in diverse stijlen met een plat of hellend dak. Welke past het best bij jou? Heb je een groter gezin of een hobby waar je wat extra plaats voor nodig hebt, dan kan je kiezen voor één van de woningen met een hellend dak (loten 1-12). Die hebben een vaste trap naar de zolder, waar je gerust nog een extra kamer kan inrichten. Er is ook een vrijstaande woning op lot 16 met vier slaapkamers. De andere open en halfopen huizen hebben drie slaapkamers. (de loten 13 tot 15 komen in een latere fase in verkoop)

Je buurt is heel rustig, want er is nauwelijks doorgaand verkeer. De auto heb je trouwens niet vaak nodig; winkels, kinderopvang, school en bieb liggen op fietsafstand. Je kan ook te voet naar de bushalte of het station. Neem je toch liever de wagen, dan heb je via de A12 een goeie verbinding naar de Antwerpse ring of naar Brussel.

Lijkt het je iets om hier je nieuwe thuis te maken? Schrijf je dan hier in en krijg als eerste de kans om deze nieuwe buurt te komen ontdekken.

Schrijf je in

Sara Pollet
Jos Libert

Jos Libert & Sara Pollet

info@durabrik.be
09 280 60 60

Ook interessant voor jou