Hoeilaart - Edmond vandervaerenstraat

Je bent helaas te laat! Al deze woningen zijn verkocht. Maar niet getreurd, er is nog aanbod in de buurt. Bekijk ze onderaan deze pagina!

In een gezellige en groene buurt vlak bij het centrum van Hoeilaart woon je rustig en energiezuinig. Of je nu pas samenwoont, een nieuw samengesteld gezin van zes vormt of rustig van je pensioen wil genieten, in dit project vind je vast en zeker je nieuwe thuis.


Perfecte mix tussen stad en bos

Tijdens een wandeling in het Vlaams-Brabantse Hoeilaart geef je je ogen de kost. Het kasteel van Hoeilaart, het tramstation en het Bosmuseum zijn een bezoekje meer dan waard. Voor eindeloos wandel-, fiets- en speelplezier moet je dan weer in het Zoniënwoud zijn. De gemeente is de perfecte uitvalsbasis voor een uitstapje naar de hoofdstad. Op amper een halfuurtje sta je al in het hartje van Brussel.

Lees meer over je omgeving


Moderne bel-etage

De zes halfopen woningen tellen elk drie slaapkamers en hebben een bel-etage indeling. Je hele woning baadt in het licht en vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de tuin en de achterliggende groene weide. Met de auto rij je via de oprit gemakkelijk in je inpandige garage. Ideaal om de boodschappen uit te laden, want de berging is vlakbij.


Energiezuinig en duurzaam wonen

In je nieuwe woning in de Edmond Vandervaerenstraat staat je een groene toekomst tegemoet. Dankzij een uitstekende isolatie, zonnepanelen en slim ventilatiesysteem blijft het energiepeil hier lager dan of gelijk aan E20. Dat is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je energiekosten zijn erg laag en je hoeft vijf jaar geen onroerende voorheffing te betalen.

Ontdek onze energiezuinige en duurzame manier van bouwenIn deze praktische en ruime woningen met een moderne en strakke architectuur kan heel het gezin aangenaam vertoeven.

Architectenbureau Nys

Ook interessant voor jou