Halle - Ysayestraat

In deze jonge buurt in Halle vind je moderne woningen voor hedendaagse (nieuw samengestelde) gezinnen. Iedereen een eigen kamer? Een rustige thuiswerkplek en voor de rest veel groen om je heen? Je hebt het allemaal in de onze huizen in de Ysayestraat.

  • 6 halfopen en 1 gesloten bebouwing
  • variatie tussen hellend dak en plat dak
  • tot 5 slaapkamers mogelijk
  • Energiezuinige woningen (E20)
  • Jonge dynamische buurt
  • Groene zone met wadi
  • Op slecht 10 minuten van Halle centrum
  • Vlak bij de oprit van de E19

Energiezuinige woning


Sara Pollet

Sara Pollet

info@durabrik.be
09 280 60 60

Wonen in de groene rand van Brussel


Iedereen een eigen kamer

Of je nu thuis met drie bent of met vijf, het is wel zo leuk als iedereen z’n eigen kamer heeft. Daarom hebben de huizen in de Ysayestraat standaard drie slaapkamers, maar kan je er in sommige huizen op de ruime zolder nog één of zelfs twee extra inrichten. De ruimte kan natuurlijk ook een bureau of extra berging worden, of evolueren met de jaren. Dat beslis jij zelf. Met een vaste trap naar boven is de zolder sowieso een volwaardige ruimte in je huis.


Wat dit project zo aantrekkelijk maakt, zijn de open ruimtes met veel natuurlijk licht, het grote aantal slaapkamers en het groen buiten.

A2S Architecten


Ongestoord thuiswerken

Ook onze huizen met plat dak hebben beneden of boven een rustige en lichte thuiswerkplek. Hier kan je werk en privé dus mooi gescheiden houden. ’s Morgens kruip je met een koffie achter je bureau om ongestoord te videobellen en ’s avonds laat je de laptop gewoon staan en is het tijd om te relaxen.


5 jaar geen onroerende voorheffing

Als je beslist om in een huis in de Ysayestraat te gaan wonen, betaal je vijf jaar lang geen onroerende voorheffing. Dat komt omdat je huis E20 haalt en dus bijzonder energiezuinig is. Je merkt het trouwens niet alleen aan de onroerende voorheffing, maar ook aan je energiefactuur.

Lees meer over het gunstige E-peil

 

Ons aanbod Halle - Ysayestraat


Nieuws over dit project

Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou