Dilbeek - Astridlaan

Dit project in de Pajotse gemeente Dilbeek is een topper voor al wie altijd al middenin de natuur heeft willen wonen, maar toch een centrale ligging niet wil opgeven. Alle types gezinnen hebben aan Dilbeek een uitstekende nieuwe uitvalbasis. Je kan er terecht voor eindeloos natuurplezier samen met de kids en ook aan allerlei recreatiemogelijkheden is er geen gebrek.

Energiezuinige woning Interessante investering Gunstige mobi-score


Christophe De Buck

Christophe De Buck

info@durabrik.be
0800 62 732

Rustige en groene buurt

Je woont in een doodlopende straat, waardoor de rust in en rond je nieuwe woning gegarandeerd is. Het is er bovendien mooi groen, met veel natuur om je heen. Je beschikt over een zonnige tuin met terras. In de wijk is ook een wadi aangelegd, een plekje natuur waar overtollig regenwater wordt opgevangen en gezuiverd. Op minder dan twee kilometer van je voordeur ligt natuurreservaat de Wolfsputten, waar je terechtkan voor prachtige fiets- en wandeltochten. Op de Thaborberg kunnen de kinderen zich kosteloos amuseren in de natuurdoolhofjes en het blotevoetenpad.


dilbeek-achtergevel

Ruimte te over

De zes woningen in dit project hebben een moderne en speelse architectuur en zijn praktisch en comfortabel ingericht. Alle huizen hebben een carport of parkeerstaanplaats voor de deur, een grote fietsenberging en een tuinberging. Binnenshuis vind je op het gelijkvloers een wasplaats en berging en op de eerste verdieping heb je zelfs een eigen thuiswerkplek. Ruimte genoeg dus om al je gerief kwijt te raken en rustig van thuis uit te werken.

Ontdek de woningen


Extra energiezuinig dankzij driedubbele beglazing

Driedubbel glas is vrij uniek in Belgische woningen. Het heeft nochtans sterke troeven. Met driedubbel glas verlies je zo’n 30 à 40% minder warmte langs de ramen dan met gewoon dubbel glas en heb je in de winter dus lagere stookkosten. In de zomer houdt de beglazing de warmte van de felle zon beter tegen en moet je je huis minder koelen. Driedubbel glas isoleert bovendien ook heel goed tegen omgevingsgeluid.


We wilden op deze rustige ligging compacte en tegelijk praktische en comfortabele woningen ontwerpen.

Nore Van den Broeck van A2S Architecten 

Ons aanbod in

Dilbeek - Astridlaan

Ontdek de buurt

Christophe De Buck

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou