De Klinge - Hogenakkerstraat

Als je rustig en groen wil wonen, dan is De Klinge iets voor jou. Zowel natuur als winkels zijn vlakbij. Geniet van een boswandeling in de Clingse Bossen of maak een korte wandeling naar het centrum van De Klinge. Daar vind je alles wat je nodig hebt. Deze verkaveling is een klein groen paradijsje; een weide, wilgentunnel, watervalletje, voetbalveldje,...  Ideaal en veilig voor de kinderen, want het is een verkeersvrije buurt. 

Het project is bijna volledig uitverkocht. We verkopen enkel nog een terrein zonder bouwverplichting. Bezoek onze kijkwoning om inspiratie op te doen! 

  • laatste terrein zonder bouwverplichting te koop
  • mooie verkaveling met aangelegde groenzone 
  • verkeersvrije buurt
  • ideale fiets- en wandelgemeente 
  • wandelen naar het centrum 
  • goede verbinding met Sint-Niklaas 

Interessante investering


Woningen

Klik op het lot of appartement waarover je meer info wil.

Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Kijkwoning Lot 21 -ZBV* Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht
Unit
Type
Oppervlakte
Slaapkamers
Plannen
Prijs *
Unit LOT 1
Type Kijkwoning
Halfopen bebouwing
Oppervlakte Woonopp. 153 m2
Grondopp. 400 m2
Slaapkamers 3
Unit Lot 21 -ZBV*
Type Grond
Oppervlakte Grondopp. 355 m2
Slaapkamers 0
Prijs * € 97.520

De prijzen van de huizen zijn excl. BTW en kosten (kosten architect, EPB-verslaggever, veiligheidscoördinator, registratierechten en notariskosten).  Bij de appartementen zijn de prijzen excl BTW, registratierechten en notariskosten.  Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden met ingerichte keuken, sanitair, vloeren beneden en in de badkamer en vloerverwarming (tenzij anders vermeld).  

Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.  Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

100% thuis

Katrijn en haar vriend Vincent woonden elk nog thuis toen ze op zoek gingen naar een plekje voor hen samen. Eerst wilden ze huren, maar uiteindelijk bleek het voor dat geld interessanter om te lenen en een eigen huis te kopen. En daar zijn ze nu heel trots op.

Lees het hele verhaal van Katrijn en Vincent

Ontdek de buurt


Nieuws over dit project

Peter Patteet

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou