Beveren-Leie - Sint-Jansstraat

Deze verkaveling ligt op een gemoedelijke plek waar zowel jong als oud thuis zijn. Je woont vlak bij de Leie, tussen Waregem en Kortrijk. Leuke plaatsjes te over om te fietsen, te wandelen én te shoppen. In dit project met moderne woningen is er voor ieder wat wils.

  • halfopen en gesloten bebouwingen
  • 3 slaapkamers, tot 5 mogelijk
  • plat dak of zolder
  • tuinafsluiting inbegrepen
  • parkeerpockets met laadpalen
  • inpandige garage, ruimte voor carport of parkeerplaats
  • zonnepanelen
  • E-peil E20 

Interessante investering


Vincent Sohier
Quirijn Pannecoucke

Quirijn Pannecoucke & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Rust en natuur centraal

Als natuurliefhebber kan je je bijna geen betere ligging voorstellen. Je nieuwe woning ligt op amper 650 meter van De Zavelput, de perfecte plek om even te ontspannen en volledig tot rust te komen. Je spot er ook heel wat vogels in hun natuurlijke habitat. Langs de oevers van de Leie kan je terecht voor zalige wandel- en fietstochten. Maar om van een stukje groen te genieten hoef je zelfs de deur niet uit, je tuin is de perfecte plek voor een zomerse barbecue of voor de kinderen om er te ravotten.

Meer weten over de buurt


Onze basisgedachte was om moderne en lichte woningen te ontwerpen met veel leefruimte en gebouwd met duurzame materialen.

Architect Carl Vanacker


Comfortabele en ruime woningen

De 22 moderne woningen zijn halfopen of gesloten bebouwing. Dankzij de houten gevelaccenten heeft ieder huis iets unieks. Een comfortabele en lichte indeling staat binnenhuis centraal. De huizen tellen twee of drie slaapkamers. Heeft jouw woning een hellend dak? Dan heb je de mogelijkheid om op zolder een vierde en zelfs vijfde slaapkamer in te richten. Als je niet zoveel slaapkamers nodig hebt, kan je er ook gewoon een dressing, werkkamer of speelkamer van maken. Op die manier kan je huis ook perfect mee-evolueren met de noden van je gezin.

Ontdek de woningen


Lage energiefactuur dankzij zonnepanelen

Dankzij het duurzaam materiaalgebruik, de perfecte isolatie en de zonnepanelen op het dak is het in huis aangenaam en comfortabel. Bovendien ben je dankzij het lage E-peil (E20) vijf jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing en betaal je aan het einde van de maand een lage energiefactuur. Zeker als je de piekuren met veel zonneschijn optimaal gebruikt. Zo zet je het (af)wasmachine en de droogkast beter overdag aan wanneer het zonnetje schijnt, dan is je energie namelijk gratis!

Ons aanbod Beveren-Leie - Sint-Jansstraat

Ontdek de buurt


Nieuws over dit project

Vincent Sohier Quirijn Pannecoucke

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou