Berendrecht - Frederik-Hendrikstraat - Hagelberg

Relaxen in de polders én meesurfen op de bedrijvigheid van een wereldhaven en ’t Stad. Het kan perfect in je nieuw huis of appartement in Berendrecht. Je woont aan een park, in een rustige buurt met weinig auto’s in het straatbeeld. Gewoon te voet of met de fiets naar school, de winkel of het dienstencentrum? Perfect mogelijk. En je bevindt je ook vlak bij de A12 en de E34.


Peter Patteet
Yves Baluwé

Yves Baluwé & Peter Patteet

info@durabrik.be
09 280 60 60

Iedereen thuis in Berendrecht - Project Hagelberg

Wonen op een zalig groene site

Appartementen, huizen én serviceflats op één site? Hier voelt letterlijk jong en oud zich thuis. Zeker met het prachtige zicht dat je hebt op de ongeveer één hectare grote tuin.

Het hele domein is bovendien autovrij want de woningen hebben een carport of garage, de appartementen een ondergrondse parkeerplaats en de bezoekers wordt vriendelijk gevraagd om hun auto op de buurtparking achter te laten. Zo kunnen de bewoners helemaal veilig en ongestoord genieten van hun prachtige tuin met bloemenweide, bankjes, schaduwrijke plekjes en speeltuigen voor de kinderen.

De verschillende types huizen en de twee residenties Hagelberg vormen met hun hedendaagse baksteenarchitectuur één mooi geheel.


Wonen op veel manieren

Op deze site in Berendrecht kan je wonen in een appartement met één, twee of drie slaapkamers; of in een halfopen of een gesloten bebouwing.

Een deel van de huizen heeft boven drie slaapkamers onder een plat dak ‒ geen verloren hoekjes dus. Enkele andere woningen beschikken op de eerste verdieping over drie slaapkamers en daarboven – onder het lessenaarsdak – is er nog een vierde slaapkamer die je ook als bureau of speelruimte kan gebruiken.

Meer over de huizen


We hebben de woningen zo uitgewerkt dat de bewoners maximaal kunnen genieten van het groene centrale plein naast hun huis.

Johny Cottreel - Architect


Schitterend zicht

Je woont aan een groen plein van ongeveer één hectare groot, met bankjes om heerlijk van de rust te genieten. De mix van appartementen, huizen en serviceflats zorgt ervoor dat jong en oud zich hier thuis voelen. Verspreid over twee residenties in een eigentijdse baksteenarchitectuur, bevinden zich 32 aantrekkelijke flats met een licht interieur en mooi zicht op het centrale park. De platte daken van de residentie zijn groendaken: nog meer plek dus voor natuur in deze verkaveling. 

Ik wil meer lezen over deze appartementen


De ruimte, in combinatie met de rustige ligging in een schitterend kader, maken van deze appartementen een zeer aantrekkelijke plek om te wonen.

Katrien Nevejan - Cottreel Architecten

Ons aanbod Berendrecht - Frederik-Hendrikstraat - Hagelberg


Nieuws over dit project

Peter Patteet Yves Baluwé

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou