Aalter - Sint-Jozefstraat

In deze jonge en warme buurt vlak bij het centrum van Aalter woon je gezellig en energiezuinig. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning of een ruim huis om met je nieuw samengesteld gezin te wonen, hier vindt iedereen precies de ruimte die hij nodig heeft.

  • Open, halfopen en gesloten bebouwingen
  • Tot 5 slaapkamers mogelijk
  • Energiezuinige woningen (E20)
  • Vlot naar E40
  • Scholen, winkels, bakkers... dichtbij
  • Gezellige buurt

Energiezuinige woning Gunstige mobi-score


Vincent Sohier
Filip Vandermeeren

Filip Vandermeeren & Vincent Sohier

info@durabrik.be
0800 62 732

Aalter – Heerlijk wonen in het groen


Zorgeloos genieten in het groen

Als je houdt van rust en natuur, maar toch graag overal dichtbij bent, dan zit je in deze Meetjeslandse gemeente helemaal op je plek. In het gevarieerde landschap komt de natuurliefhebber zeker aan zijn trekken. Heides, uitgestrekte bossen, een kabouterpad en sprookjesbos. Aalter heeft het allemaal. Ook in je eigen mooie, zonnige tuin is er voldoende plek om zorgeloos te genieten.

Aalter heeft onlangs nog geïnvesteerd in een nieuwe fly-over, die een vlotte toegang tot de snelweg en andere uitvalswegen garandeert. Qua mobiliteit zit je hier dus zeker goed. De nieuwe geluidsschermen die hier geplaatst worden, zullen ook een positieve impact hebben op de woonwijken.

Jong leven in de brouwerij

Het project in de Sint-Jozefstraat brengt gegarandeerd leven in de brouwerij. De verkaveling is erg in trek bij jonge gezinnen. Speelkameraadjes voor de kinderen zijn gegarandeerd. Terwijl de kinderen samen aan het ravotten zijn, praat jij rustig bij met de buren over een aperitief. Als dat niet goed klinkt.


Op maat van jouw gezin

In dit project krijgt elk huis zijn eigen identiteit. Zo is elke gevel gepersonaliseerd, zijn er huizen met platte en hellende daken en heb je open, halfopen en gesloten bebouwing. Ook voor de indeling binnen is er een divers woonprogramma beschikbaar, afhankelijk van wat jouw gezin nodig hebt.

Lees hier meer over de keuzemogelijkheden.

De woningen zijn toegankelijk hedendaags en combineren alles wat een modern gezin nodig heeft.

Berkein Architects

Milieubewust wonen

Dankzij een perfecte isolatie, het gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, de installatie van zonnepanelen en een uitstekend ventilatiesysteem biedt je nieuwe woning je niet alleen het ultieme leefcomfort, je doet op termijn heel wat profijt. Je energiefactuur zal dankzij het energiepeil dat lager dan of gelijk is aan E20 beperkt blijven en je spaart vijf jaar lang de onroerende voorheffing uit.

Ontdek alles over het E-peil

Ons aanbod in

Aalter - Sint-Jozefstraat

Nieuws over dit project

Vincent Sohier Filip Vandermeeren

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou