Aalst - Eversberg - du Parc

Op de mooie groene site van du Parc vind je zowel huizen als appartementen.  In villaresidentie du Parc is de laatste penthouse te koop.  De huizen liggen in een prachtig aangelegd woonerf met veel groen.  Ideaal om elkaar te ontmoeten én veilig voor spelende kinderen.  Bezoek zeker onze kijkwoning en -appartement!

Huizen

We bouwen op dit woonerf 19 moderne huizen. Elk groepje huizen heeft een eigen identiteit, uitzicht en oriëntatie. Alle huizen zijn compact, maar ogen luchtig en ruim. Ze hebben een ruime keuken, een berging beneden en boven, drie slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Je hebt ook veel plaats voor kasten. 

Je tuinomheining en de tuinmuur tussen geschakelde woningen zijn al voorzien. En, handig: bij de gesloten bebouwingen kun je achteraan via een tuinpoortje in je tuin.

Laatste penthouse in Residentie du Parc 

Residentie du Parc is opgetrokken in duurzame materialen van uitstekende kwaliteit. Het architecturale ontwerp met de houtaccenten getuigt van tijdloze klasse. Deze laatste ruime penthouse heeft 2 slaapkamers en 2 en suite badkamers. Op het mooie leefterras kan je volop genieten van de zon en van het prachtige uitzicht op de parktuin. 

  • vlotte aansluiting met E40
  • ideaal woonwerkverkeer naar Brussel en Gent
  • dichtbij centrum Aalst 
  • wonen in een groen en modern woonerf

Adres: ter hoogte van Ninovesteenweg 74 in Aalst

Interessante investering Gunstige mobi-score

Download gratis de brochure


Appartementen en woningen

Klik op het lot of appartement waarover je meer info wil.

Woningen Appartementen
Unit
Type
Oppervlakte
Slaapkamers
Plannen
Prijs *
Unit Appartement A 01.05
Type Kijkappartement
Oppervlakte Woonopp. 95 m2
Terras opp 14 m2
Slaapkamers 2
Unit Appartement C 02.04
Type Appartement
2de verdieping
Oppervlakte Woonopp. 123 m2
Terras opp 44 m2
Slaapkamers 2
Prijs * € 445.000
Unit LOT 1
Type Kijkwoning
Halfopen bebouwing
Oppervlakte Woonopp. 140 m2
Grondopp. 231 m2
Slaapkamers 3

De prijzen van de huizen zijn excl. BTW en kosten (kosten architect, EPB-verslaggever, veiligheidscoördinator, registratierechten en notariskosten).  Bij de appartementen zijn de prijzen excl BTW, registratierechten en notariskosten.  Zowel de huizen als appartementen worden afgewerkt aangeboden met ingerichte keuken, sanitair, vloeren beneden en in de badkamer en vloerverwarming (tenzij anders vermeld).  

Per appartement verkopen we een staanplaats/ kelder/ garagebox/ berging.  Jouw bouwadviseur geeft je hierover graag meer info.  

De afbeeldingen en oppervlaktes op deze website zijn indicatief.

Bij Durabrik kregen we meteen een heel goed gevoel

Kjell en Sharlien waren op zoek naar een nieuwbouwwoning in Aalst. Ze wilden graag een woning met alles "erop en eraan" en via het internet zijn ze terechtgekomen bij ons nieuwbouwproject in de Ninovesteenweg in Aalst. 

Lees het hele verhaal van Sharlien en Kjell

Ontdek de buurt

Vincent Sohier Sara Pollet

Hebben we jouw interesse gewekt?

Ook interessant voor jou