Online webinar 'duurzaamheid en energie'

Haal je voordeel uit nieuwe duurzame energietechnieken. Schrijf je in voor het online webinar ‘duurzaamheid en energie’ op 2 april 2020

Neem je ook deel aan ons online webinar over 'duurzaamheid en energie'? 

Op donderdag 2 april organiseren we een online presentatie over de duurzaamheid en energie van een nieuwbouwwoning.
Je kan de presentatie thuis meevolgen vanop je computer of laptop.
Daarnaast bieden we jou ook een individueel overlegmoment aan met onze energie experts!

 1. Waarom organiseren we dit webinar?
 2. Programma (tijdsbesteding)
 3. Inhoud van de online webinar
 4. Inschrijven

Duurzaamheid vandaag en morgen

Alles kan altijd beter en vooral duurzamer. Ook je huis of toekomstige woondroom. Maar welke techniek leent zich het best voor jouw woning en, niet onbelangrijk, voor je portemonnee? Hoe haal je voordeel uit nieuwe duurzame energietechnieken?

Volg op 2 april het online Durabrik webinar ‘duurzaamheid en energie’ en je krijgt de nieuwste inzichten over energieverbruik en duurzame energietechnieken. En vooral: je krijgt advies op maat van onze experts. Houd de laatste digitale jaarafrekening van je energieverbruik bij de hand. Op basis hiervan geven deskundige adviseurs je tips en stellen ze duurzame oplossingen voor. Alles verloopt via de laatste online tools waarbij fysiek contact niet langer noodzakelijk is! Je ontvangt de link om deel te nemen aan het webinar een paar dagen voor de aanvang in je mailbox!

Waarom een online webinar over duurzaamheid en energie?

Omdat Durabrik jou in de toekomst nog beter van dienst wil zijn. Want duurzaamheid betekent voor ons ook een duurzame band met onze klanten. Wij willen weten wat er bij je leeft en wat jouw grootste noden zijn. Daarom bezorgden we jou een tijdje geleden een enquête over duurzaamheid. De resultaten krijg je in primeur tijdens het online webinar.

 Programma

19u30: online verwelkoming door Steven Vanden Brande, innovatiemanager Durabrik

19u35: het energieverbruik in Durabrikwoningen door Steven Vanden Brande, innovatiemanager Durabrik

19u50: de nieuwste energietechnieken en de keuze voor jouw woonsituatie door Joris Haems, directeur Ecopuur

20u05: individueel advies (15’ per klant) over duurzame energietechnieken door commercieel en technisch adviseurs van Ecopuur:

 • Aaron Persoons
 • Alexander Eeckhout
 • Bram Vanhaverbeke
 • Loic Vervinckt


Inhoud van de webinar

Presentaties

 • Steven Vanden Brande, innovatiemanager Durabrik, geeft een stand van zaken over het energieverbruik in Durabrikwoningen en onthult de resultaten van de enquête
 • Joris Haems, directeur van onze partner Ecopuur, illustreert de meerwaarde van duurzame energietechnieken voor een Durabrikwoning

Individueel advies

Stel je vragen over energie en duurzaamheid aan een van onze experts. Professioneel advies op maat nodig? Hou je laatste digitale jaarafrekening van je energieverbruik bij de hand. Op basis van de laatste online vergadertechnieken gaan onze experts je digitale afrekening bekijken en hun advies afstemmen op jouw noden.

     Vrijblijvend individueel advies rond de volgende topics:


 • Kan ik mijn gascondensatieketel vervangen door een warmtepomp?
  Je wil je gascondensatieketel vervangen door een warmtepomp maar je twijfelt nog? Misschien omdat de kostprijs je afschrikt. Maar wist je dat een warmtepomp minder duur is dan hij lijkt? Breng je laatste afrekening mee en onze expert maakt voor jou een kostensimulatie.
 • Wil je je woning grondig verbouwen?
  Denk dan goed na over je woningtechnieken zoals balansventilatie, gascondenstatieketel of warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, waterrecyclage, laadpaal,…  Alle verschillende technieken beïnvloeden elkaar.  Geen eenvoudig vraagstuk, maar het zijn uitdagingen die onze experts maar al te graag aangaan.  Ze stellen voor jou de ideale mix van technieken samen. 
 • Zonnepanelen nu of nooit?

Zonnepanelen gepland? Nu is het moment om ze te installeren. Waarom nu? Omdat vanaf 2021 het principe van de terugtellende teller wordt afgeschaft. Dat betekent dat jij je opgewekte energie niet meer kosteloos op het net kan plaatsen. Gevolg? Je zal ervoor betalen of moet op zoek naar een alternatieve manier om deze energie op te slaan. En dat betekent dan weer een extra hap uit je budget.

Wacht dus niet te lang. Wil je weten wat zonnepanelen jou opbrengen? Breng de laatste jaarafrekening van je energieverbruik mee en onze expert berekent jouw voordeel.


Inschrijven

Meer weten over duurzaamheid en de mogelijke energietechnieken? Schrijf je vandaag nog in voor het online webinar ‘duurzaamheid en energie’.

Praktisch: Donderdag 2 april 2020, van 19u30 tot 21u15

ik schrijf me in