Peutie - Martelarenstraat

Uitverkocht sinds mei 2017

In de Martelarenstraat in Peutie bouwden we zeventien woningen, van compact tot zeer ruim (220m²).  De woningen telden drie tot vier slaapkamers, met of zonder garage.  We hebben gewerkt met strakke lijnen en materialen, zoals beplatingen in de gevels en bij sommige ramen ook vulpanelen in hetzelfde kleur als het buitenschrijnwerk. Alle woningen hebben een dubbele bouwlaag en de meerderheid heeft een plat dak. Slechts 2 woningen aan de Martelarenstraat hebben een hellend dak. Het buitenschrijnwerk is uitgevoerd in zwartbruine PVC, een licht maar tegelijkertijd sterk en duurzaam materiaal dat een moderne toets geeft.

We creëerden mooie, grote ruimtes en zorgden voor een optimale lichtinval dankzij de grote raampartijen. Bij een aantal woningen werd geen garage voorzien zodat de bewoonbare oppervlakte optimaal kon gebruikt worden als leefruimte.

Lees de getuigenis van Isabel en Rudy

Helaas, voor dit project ben je te laat.

Maar gelukkig hebben we nog meer in petto.

Woonprojecten

Onze projecten in de buurt van Peutie

Toon alle

Mijn dochter heeft nu een slaapkamer, een grote speelzolder én een tuin. Dit is wat we wilden!

Rudy en Isabel hadden nooit verwacht dat ze voor hun budget een gloednieuw huis zouden kunnen bouwen. Tot ze via het internet op de Durabrik-verkaveling in Peutie stuitten.

Lees het hele verhaal van Rudy en Isabel

Op zoek naar een gelijkaardig project?