We wonen vooral zoals we het graag wilden

Woning - Januari 2015

Femke heeft een zaak in De Haan, maar wilde samen met haar partner graag in de omgeving van Brugge wonen. De Durabrik-verkaveling in Varsenare bood de oplossing. De doorslaggevende factoren voor die keuze waren de ligging vlakbij Brugge, de snelle verbinding met de kust en de totaalservice van Durabrik.

Pastoriewoning

"We wisten dat het niet evident zou zijn om precies dat te vinden wat we zochten, maar in Varsenare vielen de puzzelstukjes samen. De locatie voldeed helemaal aan de verwachtingen en we konden kiezen tussen een woning in Engelse stijl of een pastoriewoning, een halfopen bebouwing. Dat laatste sprak ons wel aan. De beslissing was dus snel genomen…

Prettige omgeving

Het is normaal dat tijdens het bouwproces niet alles van een leien dakje loopt, maar Durabrik kwam altijd zijn afspraken na. Ik ben een echte perfectionist en eis van iedereen hetzelfde. Nu we er wonen, prijzen we ons alleen maar gelukkig dat we de stap gezet hebben. Het is een prettige omgeving. We wonen hier op wandelafstand van een mooi natuurgebied. En we wonen vooral zoals we het graag wilden. In een omgeving waar we ons thuisvoelen en waar we onze eigen leefstijl tastbaar kunnen maken.

Binnenhuisinrichting

De binnenhuisarchitecte voelde ons heel goed aan. Ze begreep volkomen waar we naartoe wilden en heeft er samen met ons voor gezorgd dat ook de binnenhuisinrichting klopt. We konden onze materialen zelf kiezen bij vakmensen die met Durabik samenwerken. Die contacten verliepen vlekkeloos. Als ik onze ervaring zou moeten samenvatten, zou ik zeggen dat we zeer tevreden zijn met het resultaat.”

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Projecten in de buurt van Jabbeke

Toon alle