We hebben veel wilde verhalen gehoord over nieuwbouw, maar onze ervaring is alleen maar positief

Woning - Maart 2016

Jan en Sabine stootten ‘per toeval’ op de woning van hun dromen. Ze hadden allebei al een eigendom, maar wilden nu een huis dat helemaal aan hun ideeën en wensen voldeed. Dat vonden ze in Geel. Een pastoriewoning moderne stijl die ze bouwden samen met Durabrik.

Een nieuw begin

“Ik kom oorspronkelijk uit Nijlen. Mijn man uit Olmen. We wilden samen een nieuw leven opbouwen en daar hoorde voor ons ook een nieuwe woning bij. Die moest ergens halverwege liggen, maar wel dichtbij een stad met alle faciliteiten. Geel was een logische keuze. We wonen op één kilometer van het centrum, in een doodlopende straat. Helemaal ons idee van een ‘nieuw begin’…

Wilde verhalen

De bouw zelf is vlekkeloos verlopen. We hadden al veel wilde verhalen gehoord over nieuwbouwen, maar onze ervaring is alleen maar positief. We hadden echt nergens over te klagen. De werfleider was zowat altijd bereikbaar. Hij was er als we hem nodig hadden en hij hield ons minutieus op de hoogte van de gang van zaken. Een voorbeeldje … Op een dag deed de thermostaat van de verwarming het niet, of toch niet automatisch. We moesten hem steeds opnieuw manueel instellen. Onze werfleider heeft ervoor gezorgd dat het nog diezelfde week geregeld was. Een detail misschien, maar het zegt veel over de inzet van zo iemand.

Aanbevelen

Ook voor de interieurinrichting hebben we samengewerkt met Durabrik, maar wel in alle vrijheid. Als je ons zou vragen of we Durabrik aan onze beste vrienden zouden aanbevelen, is het antwoord: absoluut!”

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Projecten in de buurt van Geel

Toon alle