Wat ik echt enorm waardeer, is hun uitstekende follow-up

Woning - Mei 2016

Vroeger woonden we in een klein huisje in Halle. Met ons tweede kindje op komst konden we niet anders dan bijbouwen. De architect legde ons echter een ontwerp voor dat drie keer zo duur was als ons budget. Mijn vrouw Merel was razend en besloot het huis te verkopen en een nieuwe stek te zoeken. Via ImmoWeb vonden we de verkaveling in Tubeke.

Het gemak van nieuwbouw tegenover renovatie ...

Vroeger woonden we in een klein huisje in Halle. Met ons tweede kindje op komst konden we niet anders dan bijbouwen. De architect legde ons echter een ontwerp voor dat drie keer zo duur was als ons budget. Mijn vrouw Merel was razend en besloot het huis te verkopen en een nieuwe stek te zoeken. Via ImmoWeb vonden we de verkaveling in Tubeke.

Merel ontmoette bouwadviseur Nadia, die ons verschillende projecten liet zien. Aangezien we voordelig konden lenen, dachten we dat het nu of nooit was. Zowel mijn zus, die architecte is, als mijn vader, die in de bouwsector werkt, bevestigden de uitstekende reputatie van Durabrik. Wij hadden enkel ervaring met renoveren, maar het werd al snel duidelijk dat we ons met een iets hoger budget iets nieuws konden veroorloven. Isolatiewaarden volgens de normen, hoogwaardige materialen, een financieel gezond bedrijf … Toen we de nodige inlichtingen ingewonnen hadden, beslisten we om ervoor te gaan!

De verkaveling aan de rand van de Lembeekse bossen bood heel wat voordelen. Aangezien Tubeke niet ver van Halle ligt, hoefden we ons sociale leven niet om te gooien en moesten de kinderen niet van school veranderen. Bovendien zouden we terechtkomen in een rustige en kalme omgeving.
Dat is hoe het allemaal begon.

Een uitstekende dienstverlening

Na het deskundig advies Nadia waren we ook opgezet met het enthousiasme van werfleider Linda. Ze dacht echt met ons mee. Zo wist ze dat we alles graag symmetrisch hebben en wees ze ons erop dat de openingen van de balansventilatie niet op gelijke hoogte zaten. Dat hebben we meteen laten rechtzetten. Ook binnenhuisarchitecte Sofie liet niet na om ons te wijzen op een fout in de plannen voor de betegeling van de badkamer. Kortom, we voelden ons enorm goed ondersteund.

Als we dan toch een minpunt moeten aanhalen, dan is het de elektriciteit. En dan besef je hoe waardevol het is om te kunnen vertrouwen op het Durabrik-ecosysteem. De elektricien werd van de werf gehaald en Linda heeft alles opgelost, zonder extra kosten. Het initiële budget werd perfect gerespecteerd. We hebben enkel nog één lekkende kraan, maar die wordt binnenkort hersteld.

Wat ik echt enorm waardeer, is hun uitstekende follow-up Ze sturen geregeld e-mails om je eraan te herinneren dat je contact moet opnemen met Ores of je materiaalkeuze moet doorgeven. Bouwen blijft een groot avontuur, maar dankzij hun ondersteuning raakten we nooit ontmoedigd.

Op het moment wat we in het huis trokken, was alles pico bello. We hoefden enkel nog onze meubels te verhuizen om er ons helemaal thuis te voelen. Nu zijn we erg blij dat we in zo’n idyllische omgeving wonen. Er gaat niets boven een fietstochtje met de kinderen naar het Hallerbos om de boshyacinten te bewonderen. Het is ook een hele aangename wijk om in te wonen.

Een uitstekende ligging in de buurt van Brussel met uitzicht op het bos

Het is een rustige buurt in de nabije omgeving van alles. Vlotte toegang tot de snelweg, gratis parking in Woutersbrakel en amper tien minuten van Brussel Zuid met een trein die elk kwartier rijdt. We wonen op amper 20 minuten van Nijvel en grote winkelketens als Ikea en Makro, maar toch lijkt het alsof we op het platteland wonen, met uitzicht op het bos en ver weg van alle drukte.

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Projecten in de buurt van

Toon alle