Onze thuis is nu in Tubeke, dankzij Durabrik

Woning - Mei 2016

Aanvankelijk kenden we Durabrik niet echt. We wisten dat het een bouwmaatschappij was, maar daar bleef het bij. Niets voor ons, dachten we.

Wel, we hadden het mis!

De bouwonderneming vertrouwen is cruciaal.

Het begon allemaal toen we in februari 2014 onze droomlocatie vonden. De verkaveling in Tubeke ligt immers aan de rand van de Lembeekse bossen. Nadat we de plannen hadden gezien en de kijkwoning hadden bezocht, hadden we er al snel alle vertrouwen in. De professionele ondersteuning van Nadia heeft daar zeker bij geholpen. We hebben dus snel het compromis ondertekend. Zo startte ons nieuwe avontuur!

Het is altijd wel wat spannend

Tijdens de bouw begonnen we toch te twijfelen. Is het huis wel groot genoeg? In de ruwbouwfase leek het huis veel kleiner. Pas toen de plafonds erin zaten, konden we de grootte beter inschatten. Perfect!

Durabrik: dirigent van vaklui …

Er was maar één minpuntje: de elektriciteit. De elektricien leek volgens ons niet zo professioneel te werk te gaan. We hebben dat dan ook gemeld aan werfleidster Linda, die meteen ingegrepen heeft. De persoon in kwestie zou het team intussen verlaten hebben.

Onze werfleidster Linda stond altijd klaar om naar ons te luisteren en onze vragen te beantwoorden.

Bouwen is altijd wel een beetje stresserend. Naarmate de werken vorderden, kregen we er echter steeds meer vertrouwen in. Het huis was binnen de voorziene termijn af en werd voorlopig opgeleverd op 3 april 2015, nauwelijks 14 maanden na ons eerste contact.

In een verkaveling lijkt iedereen wel één grote familie

In een verkaveling wonen heeft zo zijn voordelen. Al onze buren zijn op hetzelfde moment als wij in hun woning getrokken. Bijna allemaal dertigers met kinderen. Er is heel wat solidariteit bij de buurtbewoners. Toen ik onlangs mijn gras niet kon maaien omdat ik mijn voet bezeerd had, bood een buurman me spontaan hulp aan. Fantastisch, toch?

We organiseren ook geregeld barbecues met de hele wijk of met onze buren. Dat is een prima manier om de banden aan te halen. Je kan echter ook perfect ongestoord tijd doorbrengen met je gezin en genieten van de rust en de natuur.

Of we Durabrik zouden aanbevelen?

Jazeker! De contacten waren uitstekend en de samenwerking is vlot verlopen. Wat wil je nog meer? Het huis is precies zoals we het ons hadden voorgesteld: functioneel en ruim genoeg. De omgeving is ideaal en we wonen op slechts 5 minuten van de Ring, wat een groot pluspunt is als je elke dag met de wagen naar je werk moet.

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Projecten in de buurt van

Toon alle