Je merkt aan alles dat je met professionals bezig bent

Woning - Juni 2016

Sophie en Jeroen hebben het naar hun zin in Heule. Ze woonden lange tijd op een bel-etage, maar het was tijd voor verandering. Een internetzoektocht bracht hen naar de verkaveling van Durabrik in Heule en daar vonden ze een nieuwbouw in een doodlopende straat, dicht bij het centrum én in een groene omgeving. Alle ingrediënten zijn aanwezig om zich volledig thuis te voelen in hun nieuwe woonst.

Een beestig uitzicht

“Als we ’s morgens buitenkijken, zien we de koeien en paarden grazen in de wei.”

“Na al die jaren op een bel-etage waren we het een beetje moe om telkens boodschappen naar boven te moeten zeulen. Nu wonen we op het gelijkvloers en hebben we zicht op onze mooie tuin. Dat is echt een schot in de roos. Als we ’s morgens buitenkijken, zien we de koeien en paarden grazen in de wei. Fantastisch extraatje bij het ontbijt. En als het warmer weer wordt, zetten we onmiddellijk de barbecue buiten. Heerlijk toch.”

Ruimte-indeling op maat

“Na een etentje uitkijken op de vuile potten en pannen is niet gezellig.”

Sofie en Jeroen zaten meermaals rond de tafel met Durabrik. Stap voor stap werd hun huis op hun wensen afgestemd. “Van de verkoper tot de werfleider en de interieuradviseurs, iedereen ging mee in ons verhaal. Vooral over de eet- en leefruimte hadden we ons eigen idee. We wilden absoluut geen open keuken. Want als die  er een beetje rommelig bijligt, zie je dat onmiddellijk. Na een etentje willen wij niet uitkijken op de vuile potten en pannen, want dat is allesbehalve gezellig. Een aparte keuken is volgens ons ook gewoon veel praktischer.”

De Durabrik-expertise

“Je merkt aan alles dat je met professionals bezig bent.”

“We mochten zelf onze accenten aanbrengen, maar we hadden ook veel aan de tips van de interieuradviseurs van Durabrik. Ze begrepen onze wensen, maar wezen ons heel vlug op mogelijke praktische problemen en raadden ons bepaalde dingen ook gewoon af, met goede argumenten. Je merkt echt aan alles dat je met professionals bezig bent. Het eindresultaat is echt wat we wilden. Er is veel lichtinval en ruimte. Heel ons huis straalt daardoor rust en harmonie uit.”

 

De uitbreiding van deze woningen is in verkoop!  Kijk hier voor meer info.  

Download gratis magazine

Ontdek ons Durabrik magazine

Boordevol weetjes, tips & tricks en verhalen van onze klanten.

Projecten in de buurt van

Toon alle